Lukko Naisille kauden avausvoitot
Julkaistu: 29.09.2019 00.00

Lukko Naisille kauden avausvoitot

Rauman Lukon liiganaiset avasivat kauden pistetilinsä komeasti kahdella voitolla Vaasan Sportista syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Joukkueet olivat tätä ennen sarjan ainoat nollakerholaiset.

Lauantaina 28.9. raumalaiset hakivat vierasvoiton Pohjanmaalta lukemin 2-4 (1-2, 0-1, 1-1). Sunnuntaina 29.9. Äijänsuon harjoitusjäähallissa Lukko oli jälleen parempi, tällä kertaa lukemin 4-1 (0-1, 3-0, 1-0).

Vastuuvalmentaja Marko Toivonen oli luonnollisesti tyytyväinen tuloksiin.

- Molemmissa otteluissa alku oli hiemen hankala, mutta johtoasemaan päästyämme pelasimme viisaasti. Muutenkin pelillisesti joukkue on kasvanut ja mennyt eteenpäin, Toivonen totesi.

Viikonlopun maaliahnein lukkolainen oli Ella Harjula kolmella osumallaan. Emma-Lotta Laamanen viimeisteli kahdesti. Myös maalivahdit Katriina Saarenmaa, lauantaina 35 torjuntaa ja Johanna Niemi, sunnuntaina 34 torjuntaa olivat voitto-otteluissa avainasemassa.

Lukko teki kuuden pisteen pesäeron jumbosijalla olevaan Sportiin. Silti töitä riittää jatkossakin, mikäli joukkue aikoo vielä hilata sijoitustaan taulukossa ylöspäin.

- Lokakuun ensimmäisellä viikolla ei ole naisten liigapelejä, joten voimme keskittyä hyvin harjoittelemaan kohti tulevaa. Uskon että olemme yllätysvalmis joukkue ja pystymme haastamaan vielä ylempänäkin olevia vastustajia, Toivonen summasi.


Seuran uusimmat