Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan ilmoittautuminen avattu!
23.8.2018 11:54 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

5-7-vuotiaiden kiekkokoululaisten kausi alkaa 19.9.

Rauman Lukon suositut Leijona-kiekkokoulu ja Kettu-liiga pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 19.9. Kausi jatkuu aina maaliskuun loppuun asti.

Toivomme, että jokainen (myös aiempina vuosina mukana olleet) lukaisee alla olevan infotekstin läpi ennen ilmoittautumista.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Tässä infoa tulevasta kaudesta:

Leijona-kiekkokoulu:

LKK 1 (2013-syntyneet), LKK 2 (2012) ja LKK 3 (2011)

Leijona-kiekkokoulu (LKK) on Suomen jääkiekkoliiton lanseeraama yhteinen malli toteutettavaksi jokaisessa seurassa ympäri Suomea. LKK:n sisältö on pilkottu kolmelle vuosikurssille ja kaikki harjoitteet on suunniteltu Jääkiekkoliiton puolelta valmiiksi. LKK on hyvä polku, josta siirrytään ikäkausijoukkueen toimintaan F2-vaiheessa (8v.)

Jokainen harjoituskerta pitää sisällään peliä, kiekonkäsittelyn ja luistelun opetusta sekä erilaisia leikkejä.

Leijona-kiekkokoulun harjoituksia on keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Kettu-liiga 2011- ja -12-syntyneille:

Kettu-liiga on perinteinen korttelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin asuinalueiden / koulujen ja päiväkotien mukaan. Joukkueista muodostetaan mahdollisimman tasavahvoja ja joukkueet on nimetty SM-liigajoukkueiden mukaan. Kettu-liigan pelipäivä on lauantai ja pelit pelataan Äijänsuon harjoitushallissa. Kettu-liigaan osallistuu joukkueita myös lähiseuroista. Jouluna ja keväällä järjestetään turnaukset, jotka ovat kauden kohokohtia. Kettu-liigan pelaajat käyvät myös Leijona-kiekkokoulun harjoituksissa, joten heille tulee kolme tapahtumaa per viikko. 2011-12-syntyneet käyvät siis Leijona-kiekkokoulun harjoituksissa ja lisäksi pääsevät pelaamaan Kettu-liigan pelejä. Kettu-liigan ensimmäiset ottelut pelataan lauantaina 29.9.

Aikataulut:

LKK 1-2 (2012-13-syntyneet) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-areenalla klo 16-17

LKK 3 (2011-syntyneet) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Tuki-areenalla klo 17-18

Kettu-liigan ottelut lauantaiaamupäivisin Äijänsuon harjoitushallissa

Varusteet:

LKK 1:lla tai ensimmäisillä tutustumiskerroilla ei tarvita kaikkia varusteita. Ristikollinen kypärä, luistimet, hanskat, maila, polvisuojat ja kaulasuoja tulee olla jo ensimmäisellä kerralla, sen jälkeen varusteita kannattaa hankkia innostuksen kasvamisen myötä. Jos pelaajalla on aikomus käydä säännöllisesti kiekkokoulussa, suosittelemme kaikkien jääkiekkovarusteiden hakkimista jo turvallisuudenkin takia. Kettu-liigan peleissä tulee olla täysi jääkiekkovarustus.

Tutustuminen ja kokeileminen:

Juniorilukko tarjoaa ensimmäiset kerrat kokeilijoille aina maksutta. Yleensä lapsi ja vanhemmat osaavat muutaman kokeilukerran jälkeen sanoa tuntuiko harrastus mukavalta ja kannattaako sitä jatkaa.

Hinnat:

Leijona-kiekkokoulu 2011-13-syntyneille 140 euroa, joka sisältää vakuutuksen ja pelipaidan kaudeksi käyttöön.

Leijona-kiekkokoulu + Kettu-liiga 2011-12-syntyneille 220 euroa, joka sisältää vakuutuksen ja pelipaidan kaudeksi käyttöön sekä seisomapassin Liiga-Lukon kotiotteluihin.

Ohjaajatoiminta:

Leijona-kiekkokoulun ja Kettu-liigan ohjaajat ovat lähes poikkeuksetta pelaajien isejä tai äitejä. Ryhmät tulevat tälläkin kaudella olemaan suuria, joten apukäsiä tarvitaan varmasti. Juniorilukko tarjoaa ohjaajille syksyllä mahdollisuuden ohjaajakoulutukseen. Ilmoittautumisten yhteydessä kysytään halukkuutta ohjaajatoimintaan. Jos kiinnostuit, laita ihmeessä rasti ruutuun. Emme oleta jokaisen ohjaajan osallistuvan jokaiseen harjoituskertaan. Lisätietoja ohjaajatoiminnasta Janne Mäkitalolta, 044 797 8777 tai janne.makitalo(at)raumanlukko.fi.


Tutustu myös Suomen Jääkiekkoliiton materiaaleihin:

Lisätietoa 5-9-vuotiaiden jääkiekkoharrastuksesta Leijonanpolku-sivustolla


   
Lisää uutisia
Leijona-kiekkokoulu
«  Heinäkuu   »
Kategoriat