Aikuisten harrastelätkä alkaa 4.9.
Aikuisten harrastelätkäJulkaistu: 31.07.2023 20.00

Aikuisten harrastelätkä alkaa 4.9.

MITÄ?

No vihdoinkin! Aikuisten höntsävuoro on matalan kynnyksen toimintaa ja se on suunnattu kaikille aikuisille, jotka haluavat harrastaa rennolla otteella jääkiekkoa. Tavoitteena on kokoontua kerran viikossa harrastuksen parissa ja samalla kohottaa kuntoa kiekon perässä kirmatessa. Voit tulla yksin tai ottaa kaverin messiin, mutta näillä vuoroilla saadaan aina pelit pystyyn!

KENELLE?

Höntsävuorolle ovat tervetulleet kaikki aikuiset jääkiekosta kiinnostuneet ihmiset. Sen kummempaa pelitaustaa et tarvitse vuorolle osallistuaksesi. Mikäli olet todella kilpailuhenkinen taikka tulisieluinen pelaaja, tämä vuoro ei sovi sinulle. Mukaan täysi jääkiekkovarustus, ota mukaan myös vaalea sekä tumma harkkapaita. Seuralta saat myös koko kaudeksi lainaksi harjoituspaidan jos tarvitset.

MILLOIN?

Vakiovuoro maanantaisin klo 21:15-22:15 “isoissa valoissa” (Kivikylän Areena) 4.9. lähtien. Syyskaudella yhteensä 16 vuoroa. Toiminta jatkuu kevätkaudella jolloin siihen ilmoittaudutaan uudelleen juniorilukon sivujen kautta. Ensimmäisen kerran kunniaksi kaikki jäillä olleet pelaajat saavat lipun Lukon CHL-otteluun Lukko-Adler Mannheim (10.9.23 klo 16:00).

HINTA?

Seuran jäsenmaksu 30€ + syyskauden maksu 29€. Mikäli olet jo mukana Lukko ry:ssä toimihenkilön roolissa, ja tehnyt asiaan kuuluvan ilmoittautumisen, hinta on sinulle vain syyskauden maksu 29€. Huomioithan, että harrastajalla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva jääkiekkoliiton vakuutus. Rauman Lukko ry:llä ei ole erillistä vakuutusta harrastajille!

TÄSSÄ LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Lisätiedot: Harrastevastaava Iiro Junnila (044 357 6903, iiro.junnila@juniorilukko.fi).

Joukkueen uusimmat uutiset