Juniorilukon toimiston kuulumisia
25.1.2021 17:55 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Toimisto palvelee Kuninkaankatu 3:ssa arkisin klo 10:00-15:30

Vuosi sitten keväällä alkanut koronapandemia koettelee edelleen yhteiskuntaa monella tasolla. Urheiluseuratkin ovat sinnitelleet jo kuukausia alati muuttuvien rajoitus- ja sulkutoimenpiteiden kanssa.

Haasteellisista ja hankalistakin ajoista huolimatta Rauman Lukossa katsotaan luottavaisena eteenpäin. Teemme kaiken voitavamme päivittäisten toimintaedellytysten turvaamiseksi, sekä seuran elinvoimaisuuden säilyttämiseksi myös pitkälle tulevaisuuteen.

Kuninkaankadun toimistolla Lukko ry:n arjen pyörittämisestä vastaavat seurapäällikkö Mikko Aikko ja toimistopäällikkö Maija Piispa. Junioriurheilujohtaja Timo Elo puolestaan huolehtii ry:n alaisten joukkueiden ja niiden valmennuksen määrätietoisesta kehittämisestä asemapaikkanaan Kivikylän Areena ja Äijänsuon urheilukeskus. Seurapäällikön viesti jäsenistölle on kannustava.

- Vaikka kausi jatkuu edelleen odottavalla kannalla ja nuorimpien pelit ovat tauolla, niin olkaamme siitä huolimatta iloisia siitä, että vastuullinen toiminta Tuki-Areenalla yhä jatkuu ja olemme yhden välivuoden jälkeen saaneet kunnon talviolosuhteet Raumalle.

- Suunnittelemme parhaillaan Tuki-Areenan, ja sitä kautta koko Lähdepellon alueen palvelujen kehittämistä alueella viihtyvät muutkin ulkoliikkujat huomioiden, Aikko kertoo.

Aada viihtyi työharjoittelussa Lukolla

Maija Piispan toimenkuvaan kuuluuvat mm. seuran taloushallinto, palkanlaskenta ja jäsenrekisterien ylläpito. Maija on hoitatanut näitä Lukko ry:n juoksevia asioita tunnollisesti jo reilut 20 vuotta. Viime syksynä hän sai toimistolle avukseen Aada Toivolan, joka suoritti merkonomiopintoihin liittyvän työharjottelunsa Lukolla.

18-vuotias Aada sai juuri äskettäin päättötodistuksensa WinNovan ammattiopplaitoksesta. Hän uskoo harjoittelujaksosta olevan hyötyä myös tulevaa työuraa suunniteltaessa.

- Viihdyin tosi hyvin ja työkaverit olivat mukavia. Tein lähinnä kirjanpitoon littyviä asioita, käsittelin joukkeitten lisenssimaksuja ja sen sellaista. Lisäksi toimistolta käytiin lunastamassa Lukon joulukalenterin arpajaisvoittoja ja näitä asiakkaita palvelin siinä ohessa, Aada Toivola kertoo.

Liiketoiminnan perustutkinto antaa hyvät pohjatiedot kaupan ja hallinnon alan työtehtäviin. Mitä suunnitelmiisi kuuluu nyt, kun taskussa on tuoreet merkonomin paperit?

- Ehkä joskus vielä lähden jatko-opintoihin, mutta sitä ennen on tarkoitus hankkia lisää työkokemusta. Joitakin hakemuksja on jo lähtenyt, mutta niistä ei ole vielä enempää kerrottavaa, Toivola sanoo.

Merkonomiksi juuri valmistunut Aada Toivola oli toimistoharjoittelijana Lukolla

Jääkiekon Tähtiseura-ohjelman hakemus lähetetty

Alkuvuoden muina nostoina mainittakoon Olympiakomitean seuratoiminnan Tähtiseura-tunnus, jota Lukko hakee nyt myös lasten ja nuorten jääkiekkotoimintaansa. Lukon ringettetoiminnalle Tähtiseura-tunnus on jo myönnetty.

Seuran toimintaa ja sen kehittämistä koskevan hakemuksen täyttämiseen on toimiston lisäksi osallistunut junioriurheilujohtajan johdolla kokopäiväisten valmentajien lisäksi myös seuran hallituksen jäseniä. Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Kunnioita Peliä -kysely vanhemmille ja valmentajille

Lisäksi toivomme mahdollisimman laajaa osaanottoa tuoreeseen Jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä -kyselytutkimukseen. Kysely on tarkoitettu junioriseuroissa toimiville valmentajille (vastuu- apu- ja maalivahtivalmentajat) ja jääkiekkoa harrastavien lasten ja nuorten huoltajille. Tutkimuksen tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten jääkiekkoa ja seuratoimintaa. Nopeasti täytettävä kysely on auki 1.3. asti ja se löytyy täältä.

Kiitos tutkimukseen osallistumisesta ja liikunnalista kevättalvea kaikille!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat