Kesätöitä ajokortin omaaville urheileville nuorille
SeuraJulkaistu: 25.01.2021 00.00

Kesätöitä ajokortin omaaville urheileville nuorille

Rauman Lukko ry ja Sorcolor Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla osapuolet haluavat tarjota erityisesti urheilevalle nuorelle sopivia töitä ja työaikoja. Sorcolor on valmis joustamaan ja suunnittelemaan aikatauluja harjoitusten tai pelien mukaan. Aktiivinen ulkotyö tukee urheilijan elämää.

Tarjolla olevat työt ovat seinä- ja kattomaalarin tehtävät, johon Sorcolor tarjoaa joustavan työympäristön lisäksi mm. hyvän pohjapalkan ja erinomaiset urakkalisät. Kesätyökokemuksesta saa entistäkin mukavamman, kun sitä voi tehdä yhdessä hyvän kaverin, vaikkapa oman joukkuekaverin kanssa!

Työsuhde-etuihin kuuluvat lisäksi uudet työvaatteet, työturvallisuuskortti, aamupaloja/evästä, kesäpäiviä, kesäskaboja ja nuoren työilmapiirin sekä johdon, joka toimii kaverinanne. Meillä maalari on kuningas!

Miten toimin:

Täytä ja lähetä työhakemus täällä. Muista mainita urheiluharrastuksesi sekä edustamasi seura (Rauman Lukko tai sateenvarjoseuramme: EjL, LaJy, LäKi, L-Luja, PaRa tai UJK) työhakemuksen viimeisessä kohdassa; kerro lyhyesti itsestäsi & työtaustoista.

Vaatimukset:

Henkilöauton ajokortti. Lisäksi toisella työparista tulee olla auto + peräkoukku (maalaustarvikkeet liikutellaan peräkärryssä).

Muuta:

Toivomme, että kesätyöskentelysi kesto olisi vähintään kaksi kuukautta huhti-syyskuun välisenä aikana joko yhtäjaksoisesti tai kahdessa-kolmessa lyhyemmässä jaksossa.

Täytä työhakemuksesi jo nyt!

Lisätiedot:

Anna-Kaisa Arvo, Sorcolor Oy: anna-kaisa.arvo@sorcolor.fi