Juniorilukon huoltajien liigailta pe 23.10.2020
21.9.2020 14:28 Koulutus / Jaoston pääsivusto

Mukaan pääsee 30 nopeinta ilmoittautujaa

Huoltajat ovat jääurheiluympäristössä usein ensimmäisiä joiden puoleen hätätilanteessa käännytään. Juniorilukko haluaa taata huoltajiensa ensiaputataitojen riittävyyden ja samalla huomioida sekä kiittää heitä tärkeästä työstä seuran ja sen joukkueiden pelaajien eteen.

Rauman Lukko ry järjestää perjantaina 23. lokakuuta jääkiekko- ja ringettejoukkueiden huoltajille suunnatun ilta- ja koulutustilaisuuden, jossa päivitetään jääurheilussa tarvittavia ensiaputaitoja.

Paikkana Kivikylän Areenan perinnetila ja tilaisuuden alkamisaika klo 16.00.

Mukaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa. Täytä lomake TÄÄLLÄ. Maksimi kolme huoltajaa / joukkue. Kouluttajana toimii Teijo Nevanpää.

Ensiapukoulutuksen päätyttyä ilta jatkuu yhteisellä buffet-ruokailulla, ruoka Aura Loungesta noutaen ja perinnetilassa nauttien. Ruokailun jälkeen osallistujat pääsevät seuraamaan Lukko-TPS -liigaottelua istumapaikoilta.

EA-koulutuksessa käsitellään:
- Traumat: hoito/reponoinnit/tuennat
- Sairaskohtaukset: yleisimmät/hoito
- Elottomuus: elvytys PE / AED laitteen käyttö

Ensiapukoulutus tulee olemaan kohdennettua koulutusta huoltajille jääurheilussa mahdollisesti tapahtuviin tapaturmiin / sairaskohtauksiin. Koulutuksessa harjoitellaan myös käytännön harjoittelua loukkaantuneen pelaajan tai tuomarin siirtoa sekä tutkimista.

Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusäännöissä vaaditaan Nuorten SM-liigan (myös karsinnoissa) otteluissa lääkärin läsnäolon. Muissa sarjoissa kotijoukkue on velvoitettu järjestämään pelitapahtumiin ensiapukoulutuksen saaneen henkilön paikalle. Mikäli vaadittavaa henkilöä ei ole paikalla seuraa kotijoukkueelle sanktio.

Tulethan tilaisuuteen vain jos olet täysin terve ja muista käyttää kasvomaskia.

Lämpimästi tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat