Lukko Naiset päätti syyskautensa niukalla kotivoitolla
8.12.2019 20:26 Uutiset / Naiset

Melisa Mörönen ja Janina Enström palkittiin joukkueidensa parhaina

Naisten kiekkoliigassa jatkosarjat pyörähtivät käyntiin joulukuun 7. päivä. Lukko kohtasi lauantaina Helsingissä IFK:n. Niukasti ylemmästä jatkosarjasta ulos jäänyt nousijajoukkue HIFK on ollut Lukolle tällä kaudela voittamaton vastus, ja tälläkin kertaa ”Stadin Gimmat” veti pidemmän korren alemman jatkosarjan avauksessa. Loppulukemat Malmin jäähallissa raumalaisittain tylyt 8-0.

Sunnuntaina Raumalla Äijänsuon harjoitushallissa vastassa oli Vaasan Sport, joka on ainut joukkue minkä Lukko on tällä kaudella pystynyt kukistamaan. Nyt ottelu päättyi jälleen raumalaisten eduksi, mutta vasta voittomaalikisan päätteeksi. Lopputulos 2-1. Maalintekijä varsinaisella peliajalla oli Erika Kytömaa ja VL-kisan Lukolle ratkaisi Maija Koski.

Lukon vastuuvalmentaja Marko Toivonen summasi yhteen päättyneen viikonlopun ja veti yhteen myös mennyttä syyskautta.

- HIFK-pelissä lauantaina päästimme vastustajan aivan liian helpolla ja numerot repsahtivat. Sportia vastaan tekemisen meininki oli selvästi parempi ja saimme luotua kunnon maalintekopaikkoja. Vastustajan veskari oli tänään tosi hyvä, Toivonen kehaisi 44 kertaa torjunutta Sport-vahti Melisa Möröstä.

- Kokonaisuutena syksyn alkusarja oli meille hankala, välillä tuli pahojakin notkahduksia. Toki matkan varrella on ollut hyviäkin hetkiä ja ajoittain haastoimme ylempänäkin olevia joukkueita suht ryhdikkäästi.

- Tästä työnteko ja harjoittelu jatkuvat normaalisti. Joulutauolla pelaamme pari treenimatsia Lukon C2-poikia vastaan, Lukko-luotsi Toivonen sanoi.

Seuraavat sarjaottelut pelataan tammikuussa. Lukko aloittaa uuden vuoden lauantaina 4.1. vieraissa TPS:a vastaan.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat