Ilmoittautuminen jääkiekko- ja ringettekouluihin on avattu!
26.8.2019 18:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Toiminta on osallistujille maksutonta

Rauman Lukko ry:n junioritoimintaan voi tulla mukaan jo 5-vuotiaasta alkaen. Harrastuksen voi aloittaa Leijona-kiekkokoulussa. 6-10 -vuotiaille tytöille on oma Tyttökiekkokoulu ja Ringettekoulu. Myös erityislapsille ja -nuorille tarkoitettu Special Hockey on ottanut paikkansa Lukko-perheessä.

Näihin kouluhin osallistuminen on maksutonta, sisältäen ohjauksen, harjoitukset, peli- ja turnaustapahtumat Raumalla, seisomakausikortin Liiga-Lukon runkosarjan kotiotteluihin sekä paidan kauden ajaksi lainaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan jäsenmaksu 10 € kaudelle 2019-2020. Seuran lisenssikortin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. Lisenssikoritlla ilmainen sisäänpääsy Liiga-Lukon runkosarjan kotiotteluihin.

Lukon kiekkokouluihin osallistuvia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Lapsen huoltajan vastuulla on huolehtia lapsen jääurheiluharrastuksen kattava vakuutus, sekä lajiliiton edellyttämä pelipassi.

Toivomme vanhempia mukaan ohjaajatoimintaan ja viettämään samalla yhteistä aikaa lapsen kanssa mukavan harrastuksen parissa.

Ilmoittautumislomakkeet kouluihin ja Easy Hockey -harrastekiekkoon löytyvät täältä.


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat