Osuuskauppa Keulan asiakasomistajana voit tukea Lukkoa Kannustajat -bonuksilla!
26.11.2018 16:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Liittyminen käy helposti omalla S-kanavalla

Tiesitkö, että Osuuskauppa Keula on jo vuosien ajan tukenut Rauman seudulla toimivia liikunta- ja urheiluseurjoa Kannustajat -yhteistyön kautta? Myös Lukko ry:llä on pitkät perinteet Keulan kanssa toimimisesta .

Ryhtyessäsi Kannustajaksi valitsemasi kohde saa osuuskaupalta tukea sen mukaan, kuinka paljon sinulle ja muille Kannustajille on maksettu Bonusta tukikauden aikana. Kannustaminen ei pienennä sinulle maksettavaa Bonusta, vaan saat sen itsellesi kuten aiemminkin!

Asiakasomistajatalouden pääjäsen voi liittyä seuransa tukijaksi omalla S-kanavalla. Ilmoittautuminen on voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan.

Mikäli onnistumme keräämään joulukuun 2018 loppuun mennessä Rauman Lukolle vähintään 400 Kannustajaa, niin ry palkitsee kaikki Lukon joukkueet yhdellä ilmaisella jäävuorolla!

Näin ilmoittaudut:

1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.

2. Kirjautuminen S-kanavalle onnistuu useilla eri kirjautumistunnuksilla (esim. Facebook ja Gmail). Ensimmäisellä kerralla kirjautumiseen tunnistaudutaan. Näet Oma S-kanavalla myös kaikki asiakastietosi.

3. Siirry tunnistautumisen jälkeen osioon Oma S-kanava - Osallistu ja vaikuta – Kannustajat.

4. Valitse tuettavien yhteisöjen listasta seura, jolle maksettavaa tukea Sinä haluat Kannustajana kasvattaa.

5. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta. Muistathan, että omat Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei siis vaikuta niihin!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat