Kannusta Rauman Lukkoa - Keulan asiakasomistajana kartutat helposti seuran saamaa tukea
26.11.2018 16:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Liittyminen käy helposti omalla S-kanavalla

Osuuskauppa Keula on jo vuosien ajan tukenut Rauman seudulla toimivia urheiluseuroja Kannustajat -yhteistyön kautta. Yksi tuen saajista on tälläkin kaudella Rauman Lukko ry, mikäli Sinä näin haluat.

Ryhtyessäsi Kannustajaksi valitsemasi kohde saa Osuuskauppa Keulalta tukea sen mukaan, kuinka paljon sinulle ja muille Kannustajille on maksettu bonusta tukikauden aikana. Kannustaminen ei pienennä sinulle maksettavaa bonusta.

Asiakasomistajatalouden pääjäsen voi liittyä seuransa tukijaksi omalla S-kanavalla. Ilmoittautuminen on voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan.

Näin ilmoittaudut Lukon Kannustajaksi:

1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.

2. Kirjautuminen S-kanavalle onnistuu useilla eri kirjautumistunnuksilla (esim. Facebook ja Gmail). Ensimmäisellä kerralla kirjautumiseen tunnistaudutaan. Näet Oma S-kanavalla myös kaikki asiakastietosi.

3. Siirry tunnistautumisen jälkeen osioon Oma S-kanava - Osallistu ja vaikuta – Kannustajat.

4. Valitse tuettavien seurojen listasta Rauman Lukko ry.

5. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta. Muistathan, että omat Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei siis vaikuta niihin!

JUNIORI-LUKKO KIITTÄÄ TUESTASI!


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat