Special Hockey jatkuu 20.9. - ilmoittautumiset täältä
4.9.2018 10:01 Uutiset / Special Hockey

Ilmoittaudu mukaan!

Erityislasten harrastejääkiekko jatkuu Raumalla

Rauman Lukko aloitti kevättalvella 2018 ensimmäisenä jääkiekon kotimaisena liigaseurana erityislapsille tarkoitetun Special Hockey -harrastetoiminnan. Seuran tahtotilana on upean harrastuksen tarjoaminen ala-asteikäisille erityislapsille, sekä tytöille että pojille.

Lukko haluaa taata toimintaan mukaan tuleville lapsille perheineen mahdollisimman matalan aloituskynnyksen, joten seura on päätynyt pitämään toiminnan ilmaisena. Osallistujilla tulee olla luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja maila. Special Hockey -toimintaan voi tulla kuka tahansa ilman diagnoosirajoja, mutta edellytyksenä on, että osallistujalta onnistuu seisominen luistimilla. Lukon tavoitteena on, että mahdollisimman moni erityislapsi lähtisi kokeilemaan maamme suosituinta lajia.

Special Hockey -toimintaan voivat osallistua lapset myös Rauman lähikunnista, kuten Laitilasta, Pyhärannasta, Uudestakaupungista, Eurasta, Säkylästä ja Eurajoelta. Näiden paikkakuntien erityislapset ovat tervetulleita nauttimaan jääkiekosta ilman kilpailullisia tavoitteita.

Toiminta lähti viime keväänäkäyntiin erinomaisesti ja sen suosio sai pian valtakunnalistakin huomiota. Joukkueen kummipelaajana toimii Lukon liigajoukkueen kapteeni Janne Niskala.

Harjoitusajat Special Hockey -ryhmälle kaudella 2018-19:

  • Torstaisin 20.9. alkaen klo 15-16
  • Lauantaisin 29.9. alkaen klo 11.15-12.15.

Harjoitukset pidetään Tuki-areenalla (Kodisjoentie 79)

Pelaajien vanhempia tullaan kauden aikana tarvitsemaan joukkueen toimihenkilötehtävissä. Ilmoittautumisen yhteydessä vanhemmat pääsevät ilmoittamaan halukkuudesta tehtäviin.

Kaikki viime kaudella mukana toiminnassa olleet pelaajat täyttävät myös ilmoittautumislomakkeen.

Ilmoittautumiset täältä

Lisätietoja antaa:
Mikko Aikko
Rauman Lukko ry:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö
p. 0400 529 025


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat