Rauma Rock Young Beat 25.5. - Lukko-junnut ja toimihenkilöt tapahtumaan puoleen hintaan!
4.5.2018 15:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Liput voi noutaa Lukko Oy:n toimistolta lisenssikorttia vastaan 18.5. mennessä

Rauman Lukko / Rauma Rock järjestää nuorille suunnatun ikärajattoman Rauma Rock Young Beat -tapahtuman Kivikylän Areenalla perjantaina 25.5. Päivää ennen virallista Rauma Rockia järjestettävässä päihteettömässä tapahtumassa esiintyvät Aste, Ollie, Gabriel Lion ja Aleksanteri Hakaniemi. Illan juontaa YouTube -tähti Jaakko Parkkali.

- Tässä on useampana vuonna ollut suunnitteilla järjestää Rauma Rockin yhteyteen päihteetön ja ikärajaton tapahtuma, mutta aina syystä tai toisesta suunnitelma on lopulta kariutunut. Tänä vuonna saimme kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen, ja löysimme sopivan kokonaisuuden. Olemme pitkään saaneet yleistä palautetta, että tällaiselle nuoremmille suunnatulle tapahtumalle olisi kysyntää kaupungissa, joten on hienoa, että pääsemme nyt toteuttamaan tämän, Rauman Lukon markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf kertoo.

Tapahtuma järjestetään Kivikylän Areenan ylätorilla. Tapahtuman koordinaattorina toimii Rauman Lukon markkinoinnin harjoittelija Hanna Nummela, jolle tapahtuma toimii opintojen näytetyönä. Hanna opiskelee koulutuskuntayhtymä SASKY:n Euran yksikössä.

- Harjoitteluni Rauman Lukossa on ollut monipuolista ja opettavaista. On hienoa saada järjestää tapahtuma, joka luo näyttööni riittävästi haastetta. Itselläni on paljon lapsia, joten tälläisen tapahtuman järjestäminen on lähellä sydäntäni, Hanna Nummela sanoo.

Rauma Rock Young Beat -tapahtumassa nähdään myös DJ battle, jossa paikalliset koti-DJ:t pääsevät näyttämään taitojaan yleisön edessä. Kilpailuun osallistumiset ja ohjeet julkaistaan lähiaikoina.

HUOM: Lukon juniorit ja toimihenkilöt pääsevät siis tapahtumaan erikoishintaan 10€ (norm.20€) Mikäli lipun nouto toimistolta tulee haasteelliseksi, niin voit tehdä varauksen tapahtumaan (18.5 mennessä) ja noutaa sen tapahtumapäivänä lippuluukulta lisenssi- tai toimihenkilökorttia vastaan. Varaukset osoitteeseen hanna.nummela(a)raumanlukko.fi

Alustava aikataulu:
17:30 Ovet auki
17:30 Meet and greet Jaakko Parkkali
18:30 Aste
19:30 DJ-Kisa
20:30 Ollie
21:30 Gabriel Lion
22:30 Aleksanteri Hakaniemi
23:45 tapahtuma loppuu

*Pidätämme oikeudet muutoksiin

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 10-vuotiaille edellytetään täysi-ikäisen huoltajan mukanaoloa. Alle 10-vuotiaille löytyy oma lippukategoriansa, jossa lapsen lipulla huoltaja pääsee mukaan veloituksetta. Yksi täysi-ikäinen voi toki toimia huoltajana myös useammalle alle 10-vuotiaalle.

==========

Nuorten U-18 Leijonien MM-pokaali tekee tällä kertaa kiertuetta ja saapuu Raumalle 25.5.2018. Lukon A-junioreissa pelaava Ville Petman on yksi pikkuleijonien maailmanmestareista ja Ville sekä pokaali ovat nähtävillä ensimmäistä kertaa järjestettävässä Young Beat -tapahtumassa. Tapahtumassa on mahdollista valokuvauttaa itsensä pokaalin ja maailmanmestari Ville Petmanin kanssa klo 17.30-18.30.   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat