Ensimmäinen Special Hockey -kausi juhlavasti päätökseen
28.4.2018 18:38 Uutiset / Special Hockey

Yhteisöllisyys korostuu Special Hockey -toiminnassa

Juniorilukon ensimmäisen Special Hockey -joukkueen kauden päättäjäisiä vietettiin lauantaina 28. huhtikuuta Raumalla.

Päivä käynnistyi Tuki-Areenan jäällä lasten ja vanhempien välisellä haasteottelulla. Tämän jälkeen siirryttiin Rauman keskustaan urheiluravintola Tifosiin, jossa suoritettiin palkintojenjako ja ruokailtiin yhdessä.

Rauman Lukko ry:n hallituksen jäsen Mikko Aikko on ollut seuran taholta käynnistämässä toimintaa ja osallistujamäärä on ollut hänelle positiivinen yllätys.

- Kaikkiaan 29 lasta on jo tähän mennessä käynyt Lukon Special Hockey -harjoituksissa ja uskon että jatkossa suosio tulee vielä kasvamaan. Sateenvarjoseurojen kautta pystymme laajentamaan toimintaa entisestään, Aikko totesi.


Mitalit lapsille ojensivat joukkueen valmentajat Petteri Korpi ja Roope Elonen.

Tervehdyssanat joukkueelle lausui myös Rauman Lukko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi.

- Koko organisaation kantavana teemana ja tunnuslauseena on ollut viime syksystä lähtien ”Siksi minä olen Lukko”.

- Tämä yhteisöllisyyden tunne on tärkeää, ja näille lapsille se on erityisen tärkeää. Kokemus siitä, että saa olla osana ryhmää ja pääsee lukkolaisena harratamaan omalla tasollaan. Toivon, että muillakin paikkakunnilla ja kiekkoseuroissa lähdetään mukaan tähän pyyteettömään ja arvokkaaseen työhön, Salmi sanoi.

Lukko käynnisti siis tänä vuonna ensimmäisenä jääkiekon SM-liigaseurana erityislapsille tarkoitetun Special Hockey -toiminnan.

Treenit ja pelit jatkuvat syksymmällä, mutta lapset pääsevät jo elokuussa aistimaan suuren kiekkojuhlan tuntua, kun he ovat paikalla Kivikylän Areenalla järjestettävässä Alumni All Stars 2018 -hyväntekeväisyystapahtumassa.

Suuret kiitokset vielä tästä kaudesta kaikille osallistujille, niin pelaajille, vanhemmille kuin valmentajillekin. Mukavaa ja lämmintä kesää!

   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat