Liity jäseneksi

Liittymällä Rauman Lukko ry:n jäseneksi tuet samalla nuorten jääkiekko- ja ringetteharrastusta. Jäsenmaksu on alle 18-vuotiailta 10 € /kausi, aikuisjäsenyys 30 € /kausi. Ainaisjäsenmaksu on 300 €.

Rauman Lukko ry:n jäsenistön muodostavat kaikki seuran toiminnassa mukana olevat sekä seuran jäseneksi liittyneet. Suoritettuasi jäsenmaksun saat postitse jäsenkortin. Rauman Lukko ry:n jäsenkortti on voimassa 31.8.2017 asti.

Aikuisjäsenet saavat korttia vastaan Rauman Lukon kausikirjan 2016-2017. Kirjan voi noutaa seuran junioritoimistolta, Kivikylän Areena (Rauman jäähalli, länsipääty).

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa jäsenmaksun suhteen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen juniorit(a)raumanlukko.fi


JÄSENEDUT KAUDELLA 2016–2017

  • 15 % alennus Rauman Lukon normaalihintaisista fanituotteista Kivikylän Areenan myyntipisteestä tai Rauman Lukko Oy:n toimistolta, Kuninkaankatu 3.
  • 1 € alennus Kivikylän Areenan Foster`s ravintolan arkilounaista.
  • Urheiluliike Pyörä-Nurmi: luistimien ostajille terien ja kenkien muotoilu sekä vahanauhat kaupan päälle.
  • Rauman Lukko ry järjestää jäsenilleen Lukkojäsen-joululuistelun Tuki-Areenalla 18.12.2016 klo 14.00–16.00 mailaton vuoro ja klo 16.15–18.00 on mailallinen vuoro. HUOM: Kypärän käyttö on pakollinen mailallisessa vuorossa.
  • Ravintola Amarillo -10 % alennus ruokalistan hinnoista.
  • PizzaBuffasta -1 € alennus ruokalistan hinnoista.

TUE LUKON JUNIORITOIMINTAA

Ilmoittaudu jäseneksi TÄSTÄ


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat