Maija Koski iski hattutempun TPS Akatemian verkkoon
Julkaistu: 26.09.2021 19.02

Maija Koski iski hattutempun TPS Akatemian verkkoon

Lukko jatkoi sunnuntaina murskatahtiaan naisten mestiskarsinnassa, sillä TPS Akatemia kaatui Eurajoen Westinghouse Areenalla maalein 9-0 (1-0, 4-0, 4-0). Raumalaisista tehokkaimpana hääri kapteeni Maija Koski, joka keräsi tehot 3+1.

Vain kymmenellä kenttäpelaajalla matkassa ollut turkulaisjoukkue roikkui pelissä mukana ottelun puoliväliin asti, mutta sitten Lukko iski vajaaseen kolmeen minuuttiin kolme maalia. Lukolle yhden maalin viimeistellyt Sara Hyytiä oli alati vaarallinen.

- Meillä oli vähän käynnistysvaikeuksia, mutta ketjumuutosten jälkeen homma alkoi sujumaan. Oma maali syntyi vähän yllättäen lähdin ajamaan keskustaan ja sitten vain lauoin kohti maalia, totesi Hyypiä.

Kosken ja Hyypiän lisäksi Lukon maalintekijöinä kunnostautuivat Pinja Koskinen, Carolina Grönroos, Mette Karru, Aliisa Toivonen ja Emmi-Sofia Leino, joka samalla teki uransa ensimmäisen maalin Lukon naisjoukkueessa.

- Oli vähän vaikea peli saada konetta käyntiin, mutta onneksi meidän taito lopulta käänsi pelin meille. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja, paalutti vastuuvalmentaja Sami Piilikangas.