Rauman Lukko ry:n tiedote ajankohtaisista asioista
SeuraJulkaistu: 27.03.2020 00.00

Rauman Lukko ry:n tiedote ajankohtaisista asioista

Joukkuetoimintamme on ollut keskeytyksissä 13.3.2020 lähtien koronaviruksen takia ja samasta syystä myös jokakeväinen Lukko ry:n kauden päätöstilaisuus joudutaan perumaan.

Seuraamme urheiluseuroja koskevia ohjeistuksia tarkasti ja aloitamme kauden 2020-2021 toiminnan, kun olosuhteet ja viranomaisten suositukset sen sallivat. Tämänhetkisten tietojen perusteella joukkuetoiminnan keskeytys jatkuu ainakin 30.4.2020 asti. Myös Super Arena on suljettu ainakin 30.4.2020 asti. Tiedotamme toiminnan jatkamisesta, tai keskeytyksen pidentymisestä, koronatilanteen kehityksen mukaisesti, seuraavan kerran 30.4.2020 mennessä.

Lukko ry:n hallitus käsittelee huhtikuun kokouksessaan keskeytyksen vaikutuksia seura- ja joukkuemaksuihin. Tiedotamme kokouksen päätöksistä tarkemmin 30.4.2020 mennessä.

Seuran urheilupuolella suunnitellaan jo täydellä teholla ensi kautta. Joukkueille on seuran kokopäiväisten valmentajien toimesta rakennettu ikäluokkakohtaisesti erilaisia harjoitusmateriaaleja omatoimiseen harjoitteluun. Kukin joukkue tulee saamaan omat materiaalinsa ikäluokkavastaavalta 14.4. mennessä.

Myös Tuki-Areenan jumppasalin oheisharjoitteluvälineitä on Alfa Laval Aalborg Oy:n mahdollistamana kehitetty maaliskuun tauon aikana. Tauon päätyttyä lukkolaisia palvelevat entistä monipuolisemmat oheisharjoitusmahdollisuudet.

Uudet leuanvetotangot, voimistelurenkaat ja koripallokori odottavat käyttäjiään

Muistetaan kaikki, että liikkuminen ja omatoiminen harjoittelu ei ole kiellettyä. Mikäli olet terve, niin pysy liikkeessä!

Aurinkoista ja liikunnallista kevättä kaikille!

Rauman Lukko ry:n hallitus