Naisten liigajoukkueen kesäharjoittelu hyvässä vauhdissa
19.5.2018 11:37 Uutiset / Naiset

Lukon jääkiekkonaiset treenaavat Lähdepellolla

Rauman Lukon naisten jääkiekon liigajoukkueen valmistautuminen kauteen 2018-2019 on hyvässä vauhdissa! Kesäharjoittelujakso jatkuu juhannukseen asti ja naisten ohjelmassa on mm. kaksi viikottaista jäävuoroa, ohjattuja oheistreenejä, kuntosalia sekä salibandya.

Lukko-naisten vastuuvalmentaja vaihtui viime kauden jälkeen, kun Hannu Roosin paikan otti Marko Toivonen. Aktiiviurallaan puolustajana yli 300 SM-liigaottelua pelannut Toivonen oli kaksi edellistä kautta mukana Lukon juniorivalmennuksessa, ensin C-nuorissa ja viime kaudella A Teamissa. Valmennustiimin kuuluvat lisäksi Juha Aitta ja Vesa Kaukola.

Johtoryhmä täydentyy myöhemmin joukkueenjohtajalla, maalivahtivalmentajalla ja huoltajilla. Rekrytointi näihin tehtäviin on edelleen käynnissä, joten hakemuksia voi laittaa vastuuvalmentaja Toivoselle. (Katso yhteystiedot lopusta).

Naisten Liigan joukkumäärä kasvaa tulevalla kaudella kahdeksasta kymmeneen. Kaikille yhteisen alkusarjan jälkeen (18 ottelua/joukkue) viisi parasta jatkaa ylempään loppusarjaan ja loput viisi joukkuetta alempaan loppusarjaan (12 ottelua). Tarkemat tiedot uudesta sarjajärjestelmästä löytyvät Jääkiekkoliiton sivuilta.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Marko Toivonen

s-posti: m.toivonen10(a)gmail.com

puhelin: 0400 979 495


(Kuvat: Vesa Kaukola)


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat