Lukko B voitti Jokerit ja K-Vantaan
Julkaistu: 05.11.2017 00.00

B-nuorten SM-alkusarjassa pelattiin pyhäinpäivän viikonloppuna viimeiset ottelut ennen marraskuun maaottelutaukoa.

Lauantaina Lukko B esitti kotikentällään komean kirin nousten toisen erän 0-4 -tappioasemasta 6-5 (0-3, 1-1, 4-1, 1-0) jatkoaikavoittoon Jokereita vastaan. Isäntien tahtipuikkoa heilutti puolustaja Viljami Istala, joka keräsi kokonaistehot 3+2 viimeistellen myös voitto-osuman ajassa 62.02. Rasmus Elo ja Olli Sorsa tekivät kumpikin tehot 1+1. Markus Saarinen sai myös maalin tililleen.

Sunnuntaina raumalaiset matkasivat Kiekko-Vantaan vieraaksi. Tikkurilan hallista saatiin tuliaisiksi länsirannikolle täydet kolme sarjapistettä ottelun päätyttyä 1-5 (1-1, 0-3, 0-1). Kotijoukkue aloitti maalinteon, mutta Rasmus Elo toi vieraat tasoihin. Toisessa erässä Kimi Tuokkola siirsi Lukon ensimmäistä kertaa johtoon. Niklas Ylitalon ja Jesse Kaupinsalon osumien myötä päätöserään päästiin lähtemään mukavissa 1-4 -lukemissa.

Antti Herpin lisäsi Lukon etumatkaa vielä kolmannen erän alussa, mutta tämän jälkeen maaleja ei enää syntynyt. Ansaittu vierasvoitto irtosi siis tuloksella 1-5.

Viikonlopun molemmissa kamppailuissa Lukon maalia vartioi Alex Mäkelä.

Lukon B-nuorten seuraavat ottelut ovat maaottelutauon jälkeen 17.-18. marraskuuta, jolloin Raumalle saapuvat vieraiksi Ilves sekä HPK.