C-nuorten kärkijoukkueet liian vahvoja Lukolle
4.11.2017 15:52 Uutiset / C1

Lukon C-nuoret putosivat Tapparan ja Jokerien kyydistä

C-nuorten SM-karsintasarjassa Lukko sai perjantaina vieraakseen lohkon kärkijoukkueen Tampereen Tapparan.

Vastus oli odotetun kova, jopa niin kova että kotijoukkue jäi illan kamppailussa tyystin ilman maaleja. Tappara latoi Äijänsuon harjoitushallissa kaksi maalia joka erään ja loppulukemiksi kirjattiin 0-6 (0-2, 0-2, 0-2). Isäntien maalivahti Louis Herpin teki voitavansa ja pysäytti 42 kiekkoa.

Lauantaina pyhäinpäivänä Lukko suuntasi Helsingin Pirkkolaan, jossa vastassa oli Jokerit. Myös Jokerit kuuluu sarjan terävimpään kärkeen, joten rankka urakka oli raumalaisilla taas edessä. Peli oli käytännössä taputeltu jo avauserän jälkeen, sillä isännät latoivat ensimmäiseen 20 minuuttiin viisi osumaa. Peli päättyi raumalaisittain tylyin lukemin 13-0 (5-0, 2-0, 6-0). Louis Herpin ja toinen Lukko-vahti Oskari Virtanen urakoivat yhteensä 52 torjuntaa.

Kolmentoista joukkueen sarjataulukon keskikastiin tällä hetkellä sijoittunut Lukko voi yhä nousta kärkiviisikkoon ja sitä kautta SM-sarjaan kevätkaudeksi, mutta töitä on vielä paljon tavoitteen eteen tehtävä.

Pelit jatkuvat C-junnuilla ensi viikon maaottelutauon jälkeen ja Lukko palaa tositoimiin lauantaina 18.11. kotiottelulla HPK:ta vastaan.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat