C-nuorilla kaksijakoinen avausviikonloppu
2.9.2017 17:25 Uutiset / C1

Lukon C1-nuorille kotitappio ja vierasvoitto

C-nuorten SM-karsintasarja alkoi Lukon osalta kaksijakoisissa tunnelmissa. Perjantaina 1.9. Äijänsuon harjoitushallissa vierailija Ässät näytti kaapin paikan jo avauserässä ja vei ottelun nimiinsä 1-6 (0-4, 0-1, 1-1).

-Ekat 10 minuuttia meiltä puuttui päättäväisyys pelaamisesta, mutta loppua kohti pääsimme paremmin mukaan. Ansaittu voitto kuitenkin Ässille, Lukon valmentaja Sami Lehtinen totesi.

Isäntien ainokaisen osuman päätöserässä viimeisteli hyökkääjä Konsta Rantanen.

Lauantaina 2.9. Lukko reissasi pääkaupunkiin, jossa oli vastassa HIFK Challenger. Helsinkiläisseuran ns. kakkosjoukkue oli astetta kevyempi vastus raumalaisille ja vieraspisteet matkasivatkin länsirannikolle selvällä maalierolla 3-7 (0-4, 2-2, 1-1).

-Tasoero oli aika ilmeinen perjantain vastustajaan nähden. Ilahduttavaa silti että saimme nyt onnistumisen kokemuksia laajalla rintamalla. 6-0 -johtoasemassa ote alkoi hieman lipsumaan, mutta voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna, Lehtinen summasi.

Konsta Rantanen merkkautti nyt tehot 1+2. Olli Koivukoski ja Lauri Raitanen kumpikin 2+0, Aapo Siivonen 1+1, sekä Marko Savolainen 1+0.

SM-karsinta jatkuu Lukon osalta la 9.9. vierasottelulla HPK:ta vastaan. Su 10.9. pelataan taas kotijäillä kun Vaasan Sport saapuu Raumalle.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat