Esittely
Ottelutilastot
KOOVEE - Lukko
2017-2018 - B Team - B-Mestis-karsinta, lohko 3
Klo 17:15 Hakametsä 2, Tampere
5
Mar

Ennakkoinfo


Lämpöjää klo 16.45 -17.00, ruokailu pelin jälkeen

Lukko B Teamille oli kolmas erä liikaa


Lukko B Teamin matka Seinäjoelta kohti Tamperetta jatkui yömyöhään. Kello oli puoli yhden paikkeilla, kun päästiin lopulta majoittumaan hotellille. Märät varusteet saatiin onneksi viedä aamulla hetkeksi tuulettumaan Hakametsän ison hallin varastotiloihin ennen ottelua KOOVEE:tä vastaan.

Sarjakakkosena majaileva KOOVEE lähti otteluun kovalla karvauksella ja luistelulla. Lukko pelasi viisaasti eikä lähtenyt mihinkään yltiöpäiseen haastamiseen mukaan vaan piti kiekkoa ja vaihdatti kenttiä järkevästi. KOOVEE lähti otteluun ehkäpä hiukan helppo peli -asenteella, kuten aiemminkin. Lukko pisti kuitenkin hyvin hanttiin ja lopulta siirtyi 0-1 johtoon, kun Justus Hartman onnistui yllättämään KOOVEE:n maalilla pelanneen tutun maalivahdin Ossi Mäkisen.

Peli kulki vauhdikkaasti puolelta toiselle ja Lukon viisikko pystyi pitämään kotijoukkueen pelaajat poissa parhailta maalipaikoilta. Lukon maalissa Teemu Seikkula venyi hyviin torjuntoihin pitäen Lukon johtoasemassa. Myös Lukolla oli muutama maalipaikka, josta olisi voinut siirtyä jopa 0-2 johtoon, mutta KOOVEE.n veskari nollasi yritykset. Erää oli jäljellä ehkä noin viisi sekuntia. Lukon purkukiekko keskialueelle ajautui suoraan vastustajan lapaan, joka välittömästi laukoi kiekon kohti maalin yläkulmaa perille asti. Pelikelloon jäi aikaa vain yksi sekunti, kun lähdettiin erätauolle 1-1 lukemista. Torjunnat Lukko 14 ja KOOVEE 6.

Lukko sai erätauolla hyvin koottua itsensä , vaikka KOOVEE pukukoppimaalin tekikin erän lopulla. Ajassa 22.06 Joonas Nordlund onnistui siirtämään vieraat jälleen johtoon 1-2 lukemin. Lukko pelasi jälleen järkevän näköistä kiekkoa pitäen vastustajan poissa maalipaikoilta ja iski sitten vastaiskuilla. Lukon jäähy kuitenkin kostautui, kun pelikello näytti aikaa 28.15. KOOVEE onnistui hyvän ylivoima pyörityksen päätteeksi tasoittamaan pelin ja niinpä erätauolle mentiin 2-2 lukemista. Lukko joutui pelaamaan koko erän vain viidellä pakilla, kun kaksi puolustajaa oli sairastuvan puolella.Torjunnat Lukko 18 ja KOOVEE 3.

Kolmas erä alkoi murheellisesti, kun vain 23 sekuntia oli pelattu niin kotijoukkue onnistui jälleen ylivoimalla maalinteossa. Lukolta alkoi virta loppua ja vastustaja sai sitä maaleista lisää, sillä kotijoukkue johti peliä ajassa 44.16 jo 5-2 lukemin. Lukon valmennus käytti samassa ajassa aikalisän herätelläkseen joukkuetta pelaamaan. Ei onnistunut herättäminen, kun heti seuraavassa vaihdossa kiekko oli jälleen Lukon maalissa. Erän puoliväliin mennessä taululla oli jo 8-2 lukemat ja loppu erä oli enemmän pelailua, kun yritteliästä kiekkoviihdettä.

Kuten Seinäjoellakin niin Lukko onnistui tekemään ottelun viimeisen maalin, kun Joonas Nordlund karkasi läpiajoon alivoimalla ja sijoitti kiekon tarkasti maaliin. Ottelu päättyi lopulta KOOVEE:n selvään 8-3 voittoon, kun viimeinen erä hävittiin 6-1 lukemin. Lukko sai aikaiseksi vain yhden torjunnan kolmannessa erässä KOOVEE:n veskarille, kun Lukon maalivahti torjui 16 kertaa.

Lukosta hyvällä pelipäällä oli Joonas Nordlund, joka oli mukana kaikissa maaleissa tehoilla 2+1. Lukon maalilla Teemu Seikkulalle kertyi yhteensä 48 torjuntaa, kun KOOVEE:n Ossi Mäkinen pääsi urakastaan vain 10:llä torjunnalla.

Lukon seuraava ottelu on vasta lauantaina 18.11, jolloin matkataan Pirkkalaan Pingviinien vieraaksi.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
KOOVEE 8 - 3
(1 - 1) (1 - 1) (6 - 1)
6' Maalisyöttö Nordlund Joonas

22' Maali Nordlund Joonas

22' Maalisyöttö Puhakka Eemil

26' Jäähy: 2 min Cheffi Robert

39' Jäähy: 2 min Kaupinsalo Kasper

47' Jäähy: 2 min Ala-Siuru Topias

56' Jäähy: 2 min Raula Justus

57' Maali Nordlund Joonas
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat