Esittely
Ottelutilastot
S-Kiekko, Seinäjoki - Lukko
2017-2018 - B Team - B-Mestis-karsinta, lohko 3
Klo 18:45 Seinäjoki 2
4
Mar

Ennakkoinfo


Lähtö Kivikylä areenalta klo 12.30, ruokailu matkalla ABC Jalasjärvi ja ottelun jälkeen Seinäjoella, yöpyminen Tampereella Cumulus City

Lukko B Team jäi pisteittä Seinäjoella


Lukko matkasi lauantaina Seinäjoelle S-Kiekon vieraaksi. Ottelu oli molemmille joukkueille ns. kuuden pisteen peli, kun sarjataulukossa ollaan peräkkäin taistelemassa viimeisestä suorasta jatkopaikasta Mestikseen.

Kotijoukkue aloitti vahvasti ottelun ja vain 30 sekuntia oli pelattu, kun Lukko joutui alivoimalle. Lukko selvitti alivoiman, mutta ajassa 3.35 S-kiekko onnistui maalinteossa ja siirtyi 1-0 johtoon. Lukkokin pääsi pikkuhiljaa peliin kiinni ja sai yksittäisiä hyökkäyksiä aikaiseksi. Todellisia maalintekopaikkoja ei kuitenkaan tullut, kun kotijoukkue puolusti vahvasti omaa aluettaan. Erätauolle 1-0 lukemista, josta saadaan kiittää Lukon maalilla torjunutta Eero Eelmeniä. Torjunnat S-Kiekko 11 ja Lukko 14.

Toinen erä Lukolta alkoi samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin. Ei pääsyy oikein peliin kiinni ja vastustajan luistin näytti kulkevan hieman paremmin. Lukko joutui pelaamaan hetkittäin jopa 3-5 alivoimaa, jotka hoidettiin hienosti ilman takaiskuja. Lukkokin pääsi pari kertaa ylivoimalle, mutta laadukkaat laukaukset kohti maalia jäivät uupumaan. Jälkimmäisen jäähyn juuri loputtua, jäähyltä tullut S-Kiekon pelaaja siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon, joka jäi myös erätulokseksi. Torjunnat S-Kiekko vain 6 ja Lukko 19 kertovat missä päässä peliä pelattiin.

Kolmas erä ei myöskään tuonut alkuun muutoksia kenttätapahtumiin. S-Kiekko hallitsi peliä paremmin ja pystyi pidempiin hyökkäyksiin kuin Lukko. Lukon ylivoima päättyi omanpään maaliin ajassa 43.41, kun vastustaja karvasi kiekon Lukon päädystä ja vapautti toisen pelaajan maalintekoon. Kolmisen minuuttia edellisestä ja jälleen tuli omassa päässä sekava tilanne, jonka seurauksena kiekko oli Lukon maalissa neljännen kerran. Seuraava Lukon jäähykin kostautui ja kotijoukkue siirtyi ylivoimalla 5-0 johtoon ajassa 51.45. Peli oli käytännössä pelattu ja tämän jälkeen Lukon pelaajatkin alkoivat pelata rohkeammin kun ei ollut enää paineita ottelun voiton kannalta. Samaa yritystä ja tsemppiä olisi kaivattu jo heti alusta alkaen. Ottelun viimeisen maalin onnistui tekemään Joonas Nordlund ylivoimalla ja näinollen saatiin vastustajan nollapeli rikottua. S-Kiekko voitti ottelun ansaitusti 5-1 lukemin ja siirtyi sarjataulukossa ainakin väliaikaisesti kiinni kolmospaikkaan.

S-Kiekon veskarille kertyi yhteensä 33 torjuntaa ja Lukon maalivahdille 40 koppia. Pelin jälkeen tankattiin energia varastot täyteen ja siirryttiin Tampereelle, jossa sunnuntaina kohdataan KOOVEE. Ottelu Haka 2 -hallissa alkaa klo 17.00.
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
S-Kiekko, Seinäjoki 5 - 1
(1 - 0) (1 - 0) (3 - 1)
0' Jäähy: 2 min Hirvasoja Kasperi

7' Jäähy: 2 min Nimi

20' Jäähy: 2 min Raula Justus

28' Jäähy: 2 min Raula Justus

30' Jäähy: 2 min Kaupinsalo Kasper

31' Jäähy: 2 min Katavisto Otto

50' Jäähy: 2 min Sihvo Arttu

58' Maali Nordlund Joonas

58' Maalisyöttö Puhakka Eemil

58' 2. maalisyöttö Cheffi Robert
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat