Esittely
Ottelutilastot
Lukko - Ässät
2017-2018 - B Team - B-Mestis-karsinta, lohko 3
Klo 14:00 Harkkahalli Äijänsuo, Rauma
8
Lok

Ennakkoinfo


Paikalla klo 12.15, lämpöjää klo 13.30-13.45 ja ottelu alkaa klo 14.00

Ässät oli odotetun vahva


Lukko B Team kohtasi sunnuntaina sarjan kärkijoukkueen Porin Ässät. Ässät ei ollut hävinnyt vielä otteluakaan ja maalierokin on lähes 100 plussan puolella kymmenen ottelun jälkeen. Tilastollisesti katsottuna Ässien joukkue oli myös huomattavasti fyysisempi kuin kotijoukkue.

Peli alkoi Lukon kannalta mahdollisimman huonosti, sillä jo ensimäisessä vaihdossa kiekko oli kotijoukkueen maalissa. Peliä pelattu ainoastaan 38 sekuntia. Lukko ei saanut kontrolloituja hyökkäyksiä käytännössä lainkaan Ässien puolustus alueelle. Ässät sen sijaan liikutti kiekkoa ja miehiä näyttävästi ja siirtyi ajassa 11.12 jo 3-0 johtoon. Lukko pääsi tämän jälkeen kaksi kertaa ylivoimalle ja pystyi rakentamaan välillä ihan hyvän näköistä ylivoimaa. Laukaukset eivät kuitenkaan maaliin asti menneet vaan Ässät puolusti uhrautuvasti ja veskari hoiti loput. Torjunnat ensimmäisessä erässä Lukko 15 ja ässät 6.

Toinen erä oli Ässien näytöstä. Nopealla tahdilla taululla oli jo ratkaisevat 0- 6 lukemat. Siihen vielä pari ylivoimamaalia ja erä puhtaasti Ässille 0-5 lukemin. Lukko ei saanut kuin yksittäisiä vetoja kohti Ässien maalia, sen verran paremmin vierasjoukkue liikkui sekä liikutti kiekkoa pelurilta toiselle. Toisen erän torjunnat Lukko 21 ja Ässät 5.

Kolmannen erän alkupuolella Ässät teki vielä kolme maalia lisää ja voitti koko ottelun selvin 0 -11 -lukemin.

Lukon tehokkaimmat miehet tänään olivat maalivahdit, jotka takaiskuista huolimatta ehtivät kiekon eteen vielä 59 kertaa, kun Ässien veskari joutui torjumaan vain 17 laukausta. Ensi viikonloppuna Lukolla vastassa kaksi päävastustajaa. Ensin lauantaina matkaan Pirkkalaan ja sunnuntaina S-Kiekko saapuu Raumalle. Ottelu Tuk- Areenalla alkaa klo 17.00, tervetuloa!
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 11
(0 - 3) (0 - 5) (0 - 3)
Ässät
16' Jäähy: 2 min Karhu Teemu

31' Jäähy: 2 min Hirvasoja Kasperi

36' Jäähy: 2 min Cheffi Robert

41' Jäähy: 2 min Katavisto Otto

57' Jäähy: 2 min Kiikola Arttu

59' Jäähy: 2 min Nimi
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat