Esittely
Ottelutilastot
Rockets - Lukko
2017-2018 - B Team - B-Mestis-karsinta, lohko 3
Klo 15:45 Loimaa
7
Lok

Ennakkoinfo


Lähtö Kivikylä Areenalta klo 13.00, Jäälämpö klo 15.15 -15.30 ja ottelu alkaa klo 15.45. Ruokailu pelin jälkeen Rico Deli, Loimaa.

Lukko B Team jatkoaikavoittoon


B Team matkasi lauantaina Loimaalle Rocketsin vieraaksi. Loimaa on perinteisesti ollut hankala paikka Lukolle vuosien saatossa. Ilman kiekko onnetarta ja maalivahti Eero Ellmenin huippupelastuksia olisi tulos saattanut olla toisenlainen.

Peli alkoi Lukon kannalta loistavasti, kun Topias Ala-Siuru pääsi heti aloituksen jälkeen kiekon kanssa vetopaikalle ja sijoitti kiekon tarkasti maaliin. Pelikellossa oli pelattuna ainoastaan 16 sekuntia. Maalin jälkeen peli oli melko sekaavaa molemmilta joukkueilta ja kiekon menetyksiä tuli runsaasti. Huonon omanpään pelaamisen takia Rockets sai tasoitettua pelin tarkalla lämärillä ajassa 12.57. Lukko joutui erän lopulla vielä kaksi kertaa alivoimalle, mutta säästyi takaiskuilta, joten erätauolle mentiin lukemista 1-1.

Lukko onnistui maalinteossa myös heti toisen erän alussa, kun Eemil Puhakka siirsi vierailijat 1-2 -johtoon ajassa 21.52. Joukkuepeli ei oikein onnistunut kummaltakaan kaukalossa viilettäneeltä joukkueelta. Laita- sekä kulmavääntöjä oli runsaasti ja huippu maalintekopaikat vähissä. Hieman ennen erän puoliväliä Rocketsin pelaaja purjehti omalta alueeltaan koko kentän läpi ja sijoitti kiekon tarkasti maalin yläkulmaan. Ottelu oli tasan 2-2. Rockets pääsi vielä erän aikana ylivoimallekin, mutta maali varjeltui veskarin taidoilla ja osin ehkäpä myös rouva Fortunan ansiosta. Torjunnat kahden erän jälkeen Rockets 11 ja Lukko 20.

Kolmas erä oli hieman parempaa kiekkoa ja molemmat joukkueet halusivat voittaa ottelun. Lukko onnistui Eemil Puhakan 100-0 aloitusvoiton jälkeen siirtymään jälleen johtoon ottelussa. Maalin viimeisteli Joonas Nordlund suoraan aloituksesta. Tärkeä maalin jälkeinen vaihto pelattiin kuitenkin huonosti ja niinpä Rockets tasoitti pelin 3-3 :een vain 44 sekuntia edellisestä. Molemmille joukkueille tarjottiin vielä kertaalleen ylivoimaa, mutta niin vain Lukko pääsi pelaamaan kauden ensimmäistä jatkoaikaa.

Jatkoaika pelattiin kolmella kolmea vastaan, joten valmennus painotti kiekossa pysymistä sekä liikkeen merkitystä. Hyvin Lukko pysyikin kiekossa ja Rockets ei onnistunut riistoissa. Rocketsin tolppalaukauksen jälkeen Lukko pääsi ylivoima hyökkäykseen, jonka Eemil Puhakka päätti maaliin Justus Hartamanin nappisyötöstä. Näin Lukko nappasi tärkeän lisäpisteen mukaansa.

Lukon maalilla Eero Ellmenille kertyi yhteensä 29 torjuntaa ja vastustajan vesksrille 25 koppia. Lukon tehomiehinä tänään häärivät Eemil Puhakka (2+1) ja Joonas Nordlund (1+1). Sunnuntaina Lukko kohtaa Ässät harjoitushallissa klo 14.00


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Rockets 3 - 4 JA
(1 - 1) (1 - 1) (1 - 1) (0 - 1)
0' Maali Ala-Siuru Topias

0' Maalisyöttö Kaupinsalo Kasper

6' Jäähy: 2 min Cheffi Robert

17' Jäähy: 2 min Toivonen Rasmus

21' Maali Puhakka Eemil

21' Maalisyöttö Pikmanis Dans

21' 2. maalisyöttö Nordlund Joonas

33' Jäähy: 2 min Nimi

48' Maali Nordlund Joonas

48' Maalisyöttö Puhakka Eemil

55' Jäähy: 2 min Nimi

61' Jäähy: 2 min Sihvo Arttu

62' Maali Puhakka Eemil
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat