Sunnuntaina uutta matoa koukkuun
7.11.2020 15:32 Uutiset / Naiset

Karoliina Vuorenmaa ja muut pääsevät taas irti, kun Lukko matkustaa sunnuntaina Hämeenlinnaan.
Kuva: Sami Kivistö

Lukko matkustaa sunnuntaina Hämeenlinnaan kohdatakseen siellä Metritiski Areenalla kello 14.00 alkavassa ottelussa sarjassa kuudentena majailevan Hämeenlinnan Pallokerhon.

HPK:n viiden viimeisen pelin saldo on neljä voittoa sekä jatkoaikatappio kotikentällä HIFK:lle. Neljästä voitosta yksi tuli Kuopiosta, kun KalPa kaatui niukasti 2-1. Kovaan kyytiin raumalaisryhmä siis varmasti joutuu Hämeen sydämessä.

Joukkueen kärkinimi pistepörssissä on sijalla kuusi oleva Riikka Noronen, joka nakuttanut 20 (7+13) tehopistettä. Toiseksi parhaana kerholaisena on Julia Liikala, jonka 16 (6+10) tehopistettä oikeuttavat 12. sijaan. Norosen ja Liikalan takana kolmanneksi parhaana kerholaisena on Saimi Lehto hänen sijoituksena on 25. ja pisteitä vyöllään 12 (4+8).

Lukko on edelleen sarjassa vasta 11. sijalla yhdellä voitollaan. Joukkueen pörssikärki on kapteeni Maija Koski, jonka sijoitus on 64. viidellä (3+2) tehopisteellä. Kosken takaa toiseksi paras lukkolainen löytyy sijalta 73 ja hän on Aliisa Toivonen neljällä maalillaan. Kolme sijaa Toivosen takana tulee Karoliina Vuorenmaa, jonka neljä tehopistettä koostuu kahdesta maalista ja kahdesta syötöstä.

Raumalla syyskuun alkupuolella pelatussa ottelussa Lukko johti vielä kolmannen erän alussa 1-0, mutta sitten hämäläiset tulivat väkisin rinnalle ja menivät myös voittoon. Loppunumerot tuossa ottelussa oli 1-3.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Tammikuu   »
Kategoriat