Viikonloppuna suunnaksi Espoo ja Tampere
Julkaistu: 15.10.2020 00.00

Viikonloppuna suunnaksi Espoo ja Tampere

Lukolla on viikonloppuna taas edessään kaksi vieraspeliä, kun joukkue matkaa sekä Espooseen ja Tampereelle. Raumalaisjoukkue lähtee viikonloppuun 11. sijalta ja joukkueen taskussa on kolme pistettä. Pörssikärjessä ovat kolme pistettä keränneet Pinja Koskinen (2+1), Maija Koski (2+1) ja Nea Kaukola (1+2).

Lauantaina on edessä todella kova testi, sillä Kiekko-Espoo on sarjakakkosena 18 pisteellä. Joukkueen pörssikärki Nelli Laitinen, joka on nakuttanut 11 (7+4) pistettä. Laitisen takana tulevat kahdeksan pistettä keränneet Tinja-Mariia Haukijärvi (6+2) sekä kokenut Anniina Rajahuhta (2+6).

Laitisen isoveli Vilihän on tuttu mies raumalaisella kiekkoyleisölle, sillä hänhän luutiin Lukon SM-Liigajoukkueen takalinjoilla.

Ottelu alkaa kello 12.50!

Sunnuntaina sitten Ilveksen kimppuun

Sunnuntaina Naisten Liiga jatkuu Lukon osalta Ilvestä vastaan käytävällä ottelulla. Tuo peli pelataan Tampereen Tesomalla. Tamperelaiset ovat keränneet pelaamassaan seitsemässä ottelussa 11 pistettä. Tuo pistemääärä oikeuttaa viidenteen sijaan.

Ilveksen pistepörssin kärki näyttää sellaiselta, että Jenna Suokko on saalistanut 10 (5+5) pistettä ja Helen Puputti 9 (4+5). Takana neljän pisteen päässä Puputista tulevat raumalaisille erittäin tuttu pelaaja, sillä Emilia Varpulan tilillä on 5 (2+3) ja Kreetta Kulhualla samoin 5 (1+4). Ottelumäärissä heillä on eroa, sillä Suokolla ja Varpulalla on takanaan jo seitsemän peliä, kun Puputilla ja Kulhualla vasta kuusi.


Ottelu Tesomalla alkaa kello 14.45!

Seuran uusimmat