Easy Hockey on matalan kynnyksen harrastejääkiekkoa
Julkaistu: 21.08.2019 00.00

Easy Hockey on matalan kynnyksen harrastejääkiekkoa

LUKON EASY HOCKEY - Harrastetoimintaa Raumalla

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.

MITÄ EASY HOCKEY ON?
Toiminnan kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Easy Hockeyhin on helppo tulla mukaan ja on talouden näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta.

KENELLE?
Toiminta on suunnattu 10–16 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

Raumalla harjoitukset pidetään Lähdepellon Tuki-Areenalla tiistaisin klo 15-16 sekä lauantaisin 21.9. alkaen klo 10.30-11.30. Toiminta maksaa 4 €/kerta sisältäen ohjauksen, harjoitukset, mahdolliset pelitapahtumat Raumalla sekä paidan kauden ajaksi lainaan.
Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

VARUSTUS:
Ristikollinen kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

LISÄTIEDOT TOIMINNASTA:

Jussi Tarvainen

jussitarvainen9(a)gmail.com

Puh. 040 512 9282

Lue Easy Hockey -toiminnasta myös Jääkiekkoliiton sivuilta.


Seuran uusimmat