Lukon taisteluilme säilyi hyvänä - Kärpille silti niukka voitto
Julkaistu: 27.10.2019 00.00

Lukko kohtasi Naisten Liigan kärkipäähän lukeutuvat Kärpät ja KalPan viikon sisään kahdesti. Vieraskiertue Ouluun ja Kuopioon lokakuun 19.-20. ei tuonut pisteitä Raumalla. Samoin kävi joukkueiden kohdatessa viikkoa myöhemmin Kivikylän Areenalla. KalPa haki voiton murskalukemin 1-8. Lokakuun viimeisenä sunnuntaina Kärpät-ottelussa Lukko joutui taipumaan 1-3.

Lukon päävalmentaja Marko Toivonen katsoo tuloksien taakse ja näkee myös useita valonpilkahduksia joukkueen tekemisessä.

- Tänä viikonloppuna pelasimme viisi erää hyvin. Ainoastaan toinen erä KalPaa vastaan (0-6) oli synkkä. Kärpät-pelissä olimme jälleen hyvin voittotaistelussa mukana. Meillä pelaajat ovat vahvasti sitoutuneita tähän yhteiseen projektiin, eikä heidän tarvitse hävetä peliesityksiään ollenkaan, valmentaja Toivonen sanoo.

Marraskuun alussa Naisten Liiga siirtyy tauolle ja tositoimiin palataan kuun puolivälissä. Lukon seuraava ottelu on vieraskentällä Kuortanetta vastaan la 16.11. Seuraavana päivänä Raumalle saapuu puolustava mestari ja sarjaa tälläkin hetkellä johtava K-Espoo, joka siis viime kevääseen asti toimi nimellä Blues.

Sunnuntain ottelussa myytiin makeannälkäisille hattaraa!