Shelley Payne täydentää Lukko Naisten maalivahtiosaston
Julkaistu: 29.08.2019 00.00

Shelley Payne täydentää Lukko Naisten maalivahtiosaston

Rauman Lukon Naisten liigajoukkue on tehnyt tämän kauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalaismaalivahti Shelley Paynen kanssa (kuvassa toinen vasemmalta). Sopimus syntyi koeajan jälkeen.

Mitkä ovat 32-vuotiaan maalivahdin mietteet kauden alla ja mikä on ollut ensivaikutelma Raumasta asuinpaikkana?

- Olen iloinen että sain mahdollisuuden liittyä joukkueeseen ja odotan kauden alkua innolla. Minut on otettu lämpimästi vastaan ja tähän asti olen ainakin nauttinut olostani täällä, Shelley sanoo.

Lukolla on hänen lisäkseen kaksi muuta maalivahtia, Johanna Niemi ja Katriina Saarenmaa. Minkälaista työnjakoa odotat heidän kanssaan?

- Se on valmennusjohdon käsissä kuka milloinkin pelaa. Torjuntatyylini on ehkä hieman erilainen mitä suomalaisvahdeilla yleensä. Maalivahtivalmentaja Mikko Raannan kanssa olemme hioneet tekniikkaa haluttuun suuntaan.

- Uskon että kokemuksellani pystyn auttamaan joukkuetta, mutta itsekin voin vielä kehittyä pelaajana, Shelley Payne näkee.

Lukko pelaa vielä kaksi harjoitusottelua ennen syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna alkavaa Naisten Liigaa. Torstaina 29.8. Kivikylän Areenalla on vastassa Lukon C2-poikien joukkue. Lauantaina 31.8. TPS Naiset saapuu vieraaksi Äijänsuon harjoitushalliin. (Otsikkokuva: Arttu Yli-Rohdainen).

Shelley Paynen pelaajakortti Eliteprospects.com -sivuilla.


Seuran uusimmat