Lukon B2-nuorille vieraita Tallinnasta
Julkaistu: 06.03.2019 00.00

Lukon B2-nuorille vieraita Tallinnasta

Tuki-Areenalle tulee tänä viikonloppuna raikas tuulahdus Suomenlahden eteläpuolelta, kun Lukon B2-nuoret kohtaavat kahdessa kotiottelussaan virolaisjoukkue HC Panterin. Tallinnassa kotipaikkaansa pitävä Panter pelaa ikäluokan Mestistä ja on tällä hetkellä sarjan kärjessä.

Vuonna 2002 perustetulla seuralla on kokemusta Suomen Jääkiekkoliiton alaisista sarjoista jo useamman vuoden ajalta ja tällä kaudella heillä on joukkue myös C2-nuorten AA-sarjatasolla.

- Meillä on aina kaksi vierasottelua viikonloppuisin. Pelimatkat ovat pitkiä, kesto välillä kolme päivää, kun pitää tulla jo päivää aikaisemmin Suomeen, kertoo joukkueenjohtaja Risto Tammeorg.

- Kustannukset ovat noin 200 euroa viikonloppu ja jokainen maksaa pelimatkansa itse. Meillä pojat ovat tottuneet sellaiseen rutiinimaiseen elämän: Varhain aamulla laivaan ja myöhään illalla takaisin, Tammerorg taustoittaa.

Panter siis johtaa B2-nuorten Mestistä ja Lukko on kymmenen joukkueen sarjassa kuudentena. Neljä parasta pääsee kevään lopputurnaukseen.

- Suomessa taso on hyvin tasainen ja joka matsi pitää pelata täysillä. Nyt vaan pelataan viimeiset pelit kunnolla ja yritetään voittaa sarja, joukkueenjohtaja Tammeorg summaa.

Lauantaina 9.3. pelikenttänä on Tuki-Areena 2 ja alkamisaika klo 18.00. Sunnuntaina 10.3. matsi Tuki-Areena 1:llä käynnistyy klo 11.30.

Teretulemast paikan päälle katsomaan ja kannustamaan. Vapaa pääsy!

====================================

Päivitys 11.3.2019

Molemmat ottelut päätyivät Panterin voittoon. Lauantaina tulos oli 3-4 ja sunnuntaina 1-2.

Kuvakoosteet otteluista löytyy täältä ja täältä (Kuvaaja: Karin Laurila)


Seuran uusimmat