Huhtikuussa palkittiin koko kauden maalitykit
Julkaistu: 16.04.2018 00.00

Huhtikuussa palkittiin koko kauden maalitykit

Huhtikuun 10. päivä oli jälleen vuorossa kauden mittaan tutuksi tullut juhlaseremonia. Tällä kertaa olimme saaneet jäälle Toni Koiviston ja poikien yllätykseksi koppiin saapui myös "Rannikkotykki" Janne Niskala.


Päävalmentajan johdolla jaettiin ensin palkinnot ja sitten oli vuorossa kiperät kysymykset vierailijoille. Kysymykset tuntuivat olevan kovin tilastopainotteisia tällä kertaa. Maalimääriä kyseltiin ja mm. blockkausten lukemia.

Kysyttiinpä vierailtamme myös kuinka pitkään he ovat pelanneet Lukossa. Vastausta mietittiin jonkin aikaa, ja Lukossa pelattua aikaa ei tainnut tarkkaan mieleen muistua, mutta lopulta päädyttiin vuoteen 1998, jolloin Janne ja Toni pääsivät molemmat Lukon liigarinkiin mukaan. Molemmat pelaajat ovat tässä välissä ehtineet edustamaan seuroja ainakin KHL:ssä ja SHL:ssä.

Yritettiin pojilta hieman udella lähiaikoina Lukosta kuuluneita uutisia ja muistivat pojat kuulleensa Arttu Ilomäen jatkosopimuksesta. Myös Janne Niskalan 1-vuoden jatkosopimus julkaistiin muutama päivä ennen seremoniaa. Linkki Kiikartonin maisemissa kuvattuun videoon.


Sunnuntaina 15.4.2018 joukkue pelasi kauden päätösturnauksen Tukiarenaalla. Turnauksen tulospalvelu löytyy osoitteesta

http://www.gameresultsonline.com/raumanlukko09/kev...



Seuran uusimmat