Lukon B-nuoret palasivat voittokantaan
Julkaistu: 11.02.2018 00.00

Lukon B-nuoret onnistuivat vihdoin katkaisemaan seitsemän ottelun mittaiseseksi venyneen tappioputkensa SM-sarjassa.

Tämän viikon ainoassa ottelussaan raumalaiset kukistivat lauantaina Lahdessa jumbojoukkue Pelicansin maalein 4-5 (2-2, 0-2, 0-2). Näin Lukko palasi siis reilun kuukauden jälkeen takaisin voittokantaan.

Lukon esitys oli kauttaaltaan hyvä, vaikka numerollisesti eroa saatiin vain yksi maali. Pelicans meni avauserässä johtoon, mutta puolustaja Onni Korkka tasasi puntit ylivoimalla reilu minuutti ennen ensimmäistä summeria.

Toisessa erässä mätettiin kolme osumaa vuorotahtiin. Lukosta verkkoa heiluttivat Risto Saarinen ja Mikael Rauvola. Päätöserässä Mikko Kuusniemi ja Jesse Kaupinsalo maalisivat vielä kertaalleen, eikä Pelicansin viimeisen sekunnin kavennusmaali enää muuttanut voimasuhteita. Lukolle siis täydet kolme pinnaa 4-5 -vierasvoitolla.

Lukon parhaat pistemiehet olivat tehoillaan 1+2 herrat Kuusniemi ja R. Saarinen. Alex Mäkelä maalinsuulla merkkautti 27 torjuntaa.

Tulevalla viikolla sarja on tauolla. Lukko palaa tositoimiin 24.-25. helmikuuta, kun vuorossa ovat vierasottelut Oulun Kärppiä ja Kuopion KalPaa vastaan.