Easy Hockeyn ilmoittautuminen avattu!
16.8.2017 12:08 Uutiset / Easy Hockey

Easy Hockey alkaa lauantaina 16.9.

LUKON EASY HOCKEY - Harrastetoimintaa Raumalla

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.

MITÄ EASY HOCKEY ON?
Toiminnan kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Easy Hockeyhin on helppo tulla mukaan ja on talouden näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta.

KENELLE?
Toiminta on suunnattu 10–15 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

VARUSTUS?
Ristikollinen kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

KUSTANNUKSET JA VAKUUTUS?
Easy Hockeyn kausimaksu on 100 euroa, joka oikeuttaa 26 harjoituskertaan. Toimintakausi on 16.9.- 24.3.2017. Pelaajilla tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus. Easy Hockey-maksuun ei sisälly vakuutusta.

TOIMINTA ALKAA LAUANTAINA 16.9.2017.
Ensimmäinen harjoitusvuoro järjestetään lauantaina 16.9.2017 klo 11.15, paikkana Tuki-Areena. Vuorot ovat aina lauantaisin klo 11.15 Tuki-Areenalla.

OHJAAJAKSI?

Easy Hockey-toimintaan haetaan tällä hetkellä ohjaajaa. Tähtäimessä on henkilö, joka haluaa ja tykkää toimia lasten kanssa. Ohjaajaltakaan emme edellytä lajikokemusta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä janne.makitalo(a)raumanlukko.fi tai jari.neuvonen(a)raumanlukko.fi

ILMOITTAUTUMINEN?

Ilmoittautumaan pääset täältä


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat