Rauman Lukko perustaa urheilujohtajan toimenkuvan
15.1.2017 19:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Urheilujohtaja tulee vastaamaan seuran urheilupuolen kehittämisestä ja ohjauksesta

Rauman Lukko kehittää urheiluorganisaatiotaan perustamalla urheilujohtajan toimenkuvan ja seura on aloittanut tehtävään soveltuvien ammattilaisten kartoituksen. Raumalaisseura hakee päätoimiseen tehtävään osaavaa ja rautaista jääkiekkoammattilaista.

Uuden toimenkuvan päällimmäisenä tavoitteena on vahvistaa ja kehittää urheilupuolen päivittäistä toimintaa ja tekemistä. Urheilujohtajan palkkaamisella pyritään kehittämään ennen kaikkea Rauman Lukon valmentaja- ja pelaajapolkua, joiden tavoitteena on kasvattaa entistä enemmän omia lahjakkaita nuoria pelaajia Liiga-tasolle.

- Otamme tässä merkittävän askeleen tulevaisuuden raumalaista jääkiekkoilua ajatellen. Osaavan urheilujohtajan jokapäiväisellä ohjauksella, tuella ja työskentelyllä yhteistyössä eri ikäluokkien valmentajien ja Liiga-valmennuksen kanssa tulevien vuosien tavoitteet on asetettu korkealle. Löytämällä tähän toimenkuvaan oikean henkilön, vahvistamme ydintoimintamme tärkeintä osaa eli pelaajien kehittymistä, Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala sanoo.

Urheilujohtaja tulee vastaamaan seuran urheilupuolen kehittämisestä ja ohjauksesta. Hän koordinoi ja tukee Rauman Lukon A-, B- ja C-nuoria valmentavien sekä muiden seuran päätoimisten valmentajien päivittäistä työskentelyä. Urheilujohtajan toimenkuvaan kuuluu myös Lukko Akatemian johtaminen.

Urheilujohtaja johtaa Rauman Lukon Liiga-joukkueen ja junioripuolen pelaajakartoitusta ja valitsee seuraan tulevat pelaajat yhdessä päävalmentajan kanssa. Lisäksi hän vastaa seuran urheilustrategian eteenpäin viemisestä.

Urheilujohtajan toimenkuva pyritään täyttämään oikean henkilön löydyttyä vuoden 2017 kevään tai kesän aikana.

Lisätietoja: Timo Rajala, toimitusjohtaja, Rauman Lukko Oy, p. 044 765 7489 / timo.rajala@raumanlukko.fi


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat