EASY-Hockey
21.12.2016 14:44 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tarjoamme mahdollisuuden päästä pelaamaan rennosti yhdessä kavereiden kanssa!

LUKON EASY HOCKEY - Harrastetoimintaa Raumalla

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.

MITÄ EASY HOCKEY ON?
Toiminnan kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Easy Hockeyhin on helppo tulla mukaan ja on talouden näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta.

KENELLE?
Toiminta on suunnattu 10–15 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

VARUSTUS?
Ristikollinen kypärä, luistimet, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

KUSTANNUKSET JA VAKUUTUS?
Osallistuminen maksaa 4 € / kerta (maksu kerätään paikan päällä). Toimintakausi on 14.1.- 25.3.2017, mikäli pelaajia on riittävästi. Rauman Lukko vakuuttaa kaikki Easy Hockey -ilmoittautuneet (Tapahtumapelipassi, lisätietoja TÄÄLTÄ)

TOIMINTA ALKAA LAUANTAINA 14.1.2017.
Ensimmäinen harjoitusvuoro järjestetään lauantaina 14.1.2017 klo 11.15, paikkana Tuki-Areena. Vuorot ovat aina lauantaisin klo 11.15 Tuki-Areenalla.

ILMOITTAUTUMINEN?
Juniorilukon nettisivujen kautta: http://www.juniorilukko.fi/lomakkeet/535/88487cbd-...

Lisätiedot: petri.varjonen(ät)raumanlukko.fi tai puh. 044 342 5472

http://www.leijonat.fi/uutiset/jaakiekkoliitto/item/17334-lasten-ja-nuorten-easy-hockey-on-helppo-ja-rento-tapa-harrastaa-jaakiekkoa.html


   
Lisää uutisia
Rauman Lukko ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat