Ringette D, Kauden 2016-2017 aluesarjapelit

Lukko - Jyske  11 - 6

Tuki-Areena

Tiukka ottelu kääntyi Lukolle

Lukko Ringette D aloitti kahden kotiottelun viikonlopun Laitilan Jyskettä vastaan. Ottelun alku oli päästä-päähän-ringetteä, Jyske painosti, mutta Lukko onneksi kävi tekemässä nopeita maaleja Laitilan päädyssä. Jostain syystä toisen erän alussa Lukon peli ei luistanut. Mustaa "hetkeä" kesti kolmannen erän lopulle, jolloin alkoi hurja nousu. Mitä lie valmentajat tytöille puhuneet viimeisellä erätauolla, mutta viimeisessä erässä Lukko oli kentän selkeä johtaja. Syöttöpeli toimi, vedot olivat kovia ja löysivät tiensä maaliverkkoon ja puolustukseen löytyi lisäpaukkuja! Viimeisen erän kuuden maalin turvin Lukko nousi 11-6 voittoon! Tästä on hyvä lähteä huomiseen, kun vastaan luistelee sarjakärki FoPS.

Tilastot

11 - 6

Jyske
4 - 30 - 21 - 16 - 0
0'MaaliLindroos Fanny
0'MaalisyöttöSarasmäki Lotta
0'MaalisyöttöKantola Tytti
4'MaaliLindroos Fanny
4'MaalisyöttöJunnila Kiia
4'MaalisyöttöSarasmäki Lotta
9'MaaliJunnila Kiia
9'MaalisyöttöAalto Janna
11'MaaliLeino Karoliina
11'MaalisyöttöVirtanen Saimi
11'MaalisyöttöFimbel Lucie
34'MaaliVirtanen Saimi
34'MaalisyöttöFimbel Lucie
36'MaaliLindroos Fanny
36'MaalisyöttöVirtanen Saimi
36'MaalisyöttöKoivunen Elli
38'MaaliLeino Karoliina
38'MaalisyöttöTalsi Eveliina
38'MaalisyöttöAalto Janna
41'MaaliLindroos Fanny
41'MaalisyöttöVirtanen Saimi
44'MaaliKantola Tytti
44'MaalisyöttöLindroos Fanny
44'MaalisyöttöValpola Viivi
47'MaaliJunnila Kiia
47'MaalisyöttöLindroos Fanny
47'MaalisyöttöSarasmäki Lotta