Ringette C, c-sarja/lounais-suomi

Lukko - Luja  11 - 5

tukiareena

Lukolle tärkeä kotivoitto

Tiistaina 8.11. Lukko sai vastaansa Lauttakylän Lujan. Molemmat joukkueet tiesivät, että pelissä on jaossa tärkeät kaksi pistettä. Ottelu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä. Pelikellon näyttäessä vasta kahta minuuttia Lukko oli siirtynyt 2-0 johtoon. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 5-2 Lukon hyväksi. Toinen erä oli paljon tasaisempi, Lukko sai aikaan kolme maalia ja Luja kaksi. Ottelu oli toisen erän jälkeen 8-4.

Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä, sillä erän aikana syntyi ainoastaan yksi maali Lujan verkkoon. Kolmannen erän jälkeen peli oli Lukolle 9-4. Alkoi neljäs ja viimeinen erä. Lukko sai rinkulan kaksi kertaa verkon perukoille ja Luja onnistui kerran. Summeri soi tarkoittaen ottelun päättymistä lukemiin 11-5 Lukon hyväksi. Lukko otti tärkeän kotivoiton ja seuraavia tärkeitä pisteitä se lähtee metsästämään Uudestakaupungista 17.11.

AP / LY

Tilastot

11 - 5

Luja
5 - 23 - 21 - 02 - 1
2'MaaliLeppälä Lilli
2'MaalisyöttöOiva Juulia
2'MaaliVirtanen Vilma
2'MaalisyöttöPuhakka Aada
3'MaaliRehelmä Emma
9'MaaliLeppälä Lilli
9'MaalisyöttöKaijanen Jenni
9'MaalisyöttöLahti Jasmin
10'MaaliKaijanen Jenni
10'MaalisyöttöYläjä Lotta
10'MaalisyöttöVirtanen Vilma
16'MaaliOiva Juulia
16'MaalisyöttöLahti Jasmin
16'MaalisyöttöKaijanen Jenni
19'MaaliVirtanen Vilma
19'MaalisyöttöYläjä Lotta
19'MaalisyöttöLeppälä Lilli
22'MaaliLahti Jasmin
22'MaalisyöttöKaijanen Jenni
22'MaalisyöttöLehtinen Viivi
24'MaaliLahti Jasmin
24'MaalisyöttöOiva Juulia
38'MaaliYläjä Lotta
45'MaaliOiva Juulia
45'MaalisyöttöRakkolainen Jenna