Ringette C, c-sarja/lounais-suomi

Lukko - Fops  5 - 9

Harjoitushalli Rauma

Lukko-FoPS 5-9 (0-2, 2-3, 1-3, 2-1)

Sunnuntaina 30.10. Lukko sai vastaansa Forssan Palloseuran. Ottelu oli yhtenä osana Lukko Ringeten 30-vuotisjuhlatapahtumaa. Ennen ottelua jäällä luistelivat ringettekoululaiset. Ottelumme jälkeen päivä jatkui vielä näytösottelulla sekä B -junioreiden sarjaottelulla.

Peli oli tasaista, vaikka Lukko olikin koko ajan takaa-ajoasemassa. Peliin lähdettiin kovalla sykkeellä ja hyvin puolustaen. Tilanne ensimmäisen erän jälkeen oli FoPS:lle 0-2. Toisessa erässä Lukko sai maalihanat auki, mutta kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 2-5. Maalivahdin vaihtamisen jälkeen kolmas erä eteni nopeasti ja vauhdikkaasti.

Neljänteen erään lähdettiin tilateessa 3-8. Lukon kiri ei ihan riittänyt tasoittamaan peliä, mutta erävoitto Lukolle 2-1 ja lopputuloksena talululla lukemat 5-9. Jäähyjä Lukolle kirjattiin 14 minuuttia, mutta siitä huolimatta ottelu pysyi tasaisena. Lukko taisteli tappiosta huolimatta loppuun saakka yhtenäisenä joukkueena.

JL / JK

Tilastot

5 - 9

Fops
0 - 22 - 31 - 32 - 1
15'MaaliKaijanen Jenni
15'MaalisyöttöLahti Jasmin
19'MaaliVirtanen Vilma
29'MaaliRakkolainen Jenna
29'MaalisyöttöRehelmä Emma
38'MaaliLahti Jasmin
38'MaalisyöttöKaijanen Jenni
46'MaaliRehelmä Emma