B-nuorten taistelu ei kantanut mitalipeleihin asti
Julkaistu: 02.04.2018 00.00

B-nuorten taistelu ei kantanut mitalipeleihin asti

Lukon B-nuorten SM-sarjakausi 2017-2018 päättyi puolivälierätappioon Turun Palloseuralle. Runkosarjan kolmonen TPS pudotti kuudennelle sijalle yltäneen Lukon jatkosta otteluvoiton 2-1.

Pääsiäispyhien ensimmäinen osa-ottelu perjantaina Turussa meni kotijoukkueelle selkein lukemin 6-1 (1-1, 3-0, 2-0). Lukon ainoasta osumasta vastasi Jolle Nikander.

Toinen kohtaaminen nähtiin sunnuntaina Raumalla Kivikylän Areenalla. Lukko oli siis pakkovoiton edessä, ja sellainen myös tuli varmalla esityksellä. Nyt oli Palloseuran vuoro taipua 5-1 (1-0, 2-1, 2-0).

Isäntien tehopelaajina erottautuivat Ville Petman ja Risto Saarinen, jotka kumpikin merkkauttivat kaksi maalia mieheen. Niklas Virtanen iski yhden.

Joukkueiden välinen kolmas ja ratkaiseva kamppailu käytiin maanantaina Turussa. Pelin henki oli siis selvä: voittaja mitalipeleihin ja häviäjä kesälomille. Lukko johti illan ottelua jo kahdella maalilla, mutta lopulta turkulaiset nousivat tasoihin ja ohi. Peli päättyi 4-2 (0-1, 2-1, 2-0), joten näin TPS jatkaa neljän parhaan joukkoon.

Raumalaisten kauden viimeisistä maaleista vastaisvat Ville Petman ja Mikael Rauvola.

BSM-sarjan mitalit ratkotaan Final Four -lopputurnauksessa Tampereen Hakametsässä 6.-7. huhtikuuta, jonne TPS:n lisäksi ovat jo selvinneet Kärpät, Tappara ja HIFK.

Lukko B kiittää kannattajia ja tukijoita ja yhteistyökumppaneitaan menneestä kaudesta!


Kuvat: Karin Laurila

Seuran uusimmat