Lukko B:llä neljän pisteen viikonloppu
Julkaistu: 15.01.2017 00.00

Lukko B:llä neljän pisteen viikonloppu

BSM-sarjan viimeiseltä sijalta ylös pyrkivä Lukko otti neljä pistettä viikonloppuna 14.-15. tammikuuta käydyistä kamppailuista. Lauantaina raumalaiset kellistivät vierasottelussa Bluesin, lopputulos Espoon Tapiolassa oli 1-3 (1-1, 0-1, 0-1). Lukon maaleista vastasivat Jolle Nikander, Ville Petman ja Oskari Seppälä.

Joukkueelle tuli myös jobinpostia ottelun loppuhetkillä, kun laitahyökkkääjä Osmo Bernitz loukkasi kätensä espoolaispelaajan kyseenalaisen taklauksen seurauksena. Lukon vastuuvalmentaja Pasi Saarela kertoi oman näkemyksensä tilanteesta sanomalehti Länsi-Suomessa.

-Ihmettelen, jos siitä ei saa pelikieltoa. Bluesin pelaaja veti kuolleesta kulmasta kaveria selkään keskellä kenttää niin, että Bernitzin kyynerpää vielä murtui, "Pahi" kommentoi.

Sunnuntaina oli kotiottelun vuoro, kun Lukon vieraaksi luisteli Helsingin Jokerit. Maaleja mätettiin Äijänsuon harjoitushallissa tasaiseen tahtiin ja lopulta ratkaisua haettiin aina voittomaalikisasta asti. Siinä Jokerit veti pidemmän korren, loppulukemiksi kirjattiin 4-5 (1-0, 1-2, 2-2, 0-0, 0-1). Isäntien osumista vastasivat jälleen Jolle Nikander ja Ville Petman sekä Esko Gröhn ja Mikko Petman.

Viikolla 3 Lukko B:n ohjelmassa on kaksi vierasottelua. Perjantaina 20.1. määränpäänä on Tampere, jossa on vastassa Ilves. Sunnuntaina 22.1. reissataan Helsingin IFK:n kotiluolaan. Tässä BSM-sarjataulukko:

Seuran uusimmat