B Team, Final Four : B-suomi sarjan lopputurnaus Kuortane

Rockets Loimaa - Lukko   6 - 8

Kuortane

Lukko B Team lopputurnauksen viides

B-nuorten Suomi-sarjan lopputurnauksessa Kuortanella pelattiin sunnuntaina mitali- ja sijoitusottelut. Kuuden joukkueen turnauksen "jumbofinaalissa", eli sijoista 5.-6. kilvoittelivat Rockets Loimaalta ja Lukko Team Raumalta. Lukolla oli saumat alkulohkossa jopa varsinaiseen finaalipaikkaan, mutta maaliero jäi eilen yhden maalin miinukselle. Rocketsin kohtaloksi muodostui Hermeksen tekemä raportti. Loimaalaisilla oli ollut alkusarjan peleissä kaksi edustuskelvotonta pelaajaa kokoonpanoissa ja niinpä ottelut tuomittiin Rocketsien häviöiksi 5-0.

Itse ottelu olikin melkoinen näytelmä. Lukko ei ollut lainkaan valmis aamupäivän koitokseen. Ottelua oli pelattu ainoastaan 13.38 , kun Lukko vaihtoi maalivahtia. Taululla oli tylyt lukemat 4-0 Rocketsille, joka jäi myös erätulokseksi.

Toinen erä lähti hyvin Lukolta käyntiin ja ajassa 21.26 Riku Leskinen kavensi ottelun 4-1:een. Ottelu sai uuden ilmeen, kun Lukko sai draivin päälle ja vastustaja joutui rikkomaan. Kaksi perättäistä Rocketsin jäähyä kostautui ja Lukko teki kaksi maalia ylivoimalla. Lukko teki vielä seuraavalla minuutilla tasoituksen ja haki parin minuutin päästä ylivoimalla johtoasemaa, mutta toisin kävi. Huolimaton ylivoimapelaaminen päättyi Rocketsin alivoimamaaliin. Erän lopulla Lukko teki vielä kaksi maalia ja Rockets yhden, joten kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 6-6. Rocketsilta poistettiin kentältä yksi pelaaja ja vaihtoaitiosta yksi toimihenkilö sopimattoman käytöksen takia.

Kolmas erä alkoi Lukon 5-3 -ylivoimalla, mutta laukaukset jäivät puuttumaan. Lukko onnistui siirtymään johtoon Otto Kataviston maalilla ja ajassa 54.54 Lukko teki loppunumeroiksi 6-8. Näinollen Lukon sijoitus B-nuorten Suomi-sarjassa oli tällä kaudella viides. Lukon maalivahdeille merkittiin ottelussa yhteensä 35 torjuntaa, kuten myös Rocketsin veskarille. Jäähyjä jaettiin todella runsaasti: Lukolle yhteensä 26 minuuttia ja vastustajalle peräti 63 minuuttia. Tehotilastot raportin etusivulla.

Lukko B Team kiittää tästä kaudesta kaikkia mukana ja tukemassa olleita, KIITOS ja hyvää kevään odotusta!

Tilastot
Rockets Loimaa

6 - 8

4 - 02 - 60 - 2
7'Jäähy: 2 minNordlund Joonas
13'Jäähy: 2 minPasanen Aaro
18'Jäähy: 2 minAulin Jyri
21'MaaliLeskinen Riku
21'MaalisyöttöLuonto Eero
21'2. maalisyöttöNordlund Joonas
21'Jäähy: 2 minPasanen Aaro
27'MaaliMäki-Soini Eetu
27'MaalisyöttöTörmänen Heikki
27'2. maalisyöttöHerpin Antti
28'MaaliNordlund Joonas
28'MaalisyöttöLeskinen Riku
28'2. maalisyöttöAulin Jyri
29'MaaliAulin Jyri
29'MaalisyöttöKatavisto Otto
29'2. maalisyöttöPasanen Aaro
32'Jäähy: 2 minNordlund Joonas
35'MaaliMäki-Soini Eetu
35'MaalisyöttöNordlund Joonas
35'2. maalisyöttöHerpin Antti
36'MaaliNordlund Joonas
36'MaalisyöttöTörmänen Heikki
36'2. maalisyöttöLeskinen Riku
42'Jäähy: 2 minPasanen Aaro
46'MaaliKatavisto Otto
46'MaalisyöttöPasanen Aaro
46'2. maalisyöttöPuputti Eetu
49'Jäähy: 2 minHerpin Antti
51'Jäähy: 2 minAulin Jyri
51'Jäähy: 10 minAulin Jyri
54'MaaliPuhakka Eemil
54'MaalisyöttöHerpin Antti
54'2. maalisyöttöMäki-Soini Eetu