B Team, B-nuorten Mestis-karsinta, lohko 4

Lukko - Kisa - Eagles, Kangasala  3 - 5

Kuortane

Lukko B-Teamille katkera tappio Kuortaneella

Lukko sai iltapelissä vastaansa Kisa Eaglesin Kangasalalta. Lukolle finaalipaikkaan olisi riittänyt tasapeli illan ottelusta. Peli lähti käyntiin tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet hyökkäsivät aktiivisesti. Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 5.31 , Eagles onnistui tekemään ylivoimalla 0-1 lukemat. Maalin jälkeinen vaihto oli Lukolta nappisuoritus, kun Antti Herpin voitti aloituksen hyökkäyspäässä 100 - 0 ja Heikki Törmänen tulitti lämärillä kiekon ohi vsstustajan veskarin. Kiekko talteen kauden 1. maalista tärkeään paikkaan. Lukko pystyi hyvin pitämään kiekkoa sekä luomaan painetta vastustajan päätyyn. Ajassa 17.29 Lukko siirtyi 2-1 johtoon Jyri Aulinin maalilla. Seuraavassa vaihdossa Eagles pelaaja joutui rikkomaan ja Lukko pääsi ylivoimalle. Komean kuvion päätteeksi Riku Leskinen siirsi Lukon jo 3-1 johtoon. Erän viimeisellä minuutilla sai Eagles onnenkantamoisen maalin, kun Lukon purku keskialueelle ei onnistunut ja vastustaja pääsi ilman häirintää pistämään kiekon reppuun.. Kelloon jäi vain 6 sekuntia ennen erätaukoa.

Toinen erä ei ollut Lukolta vahvaa suorittamista. Ajassa 25.30 peli oli tasan 3-3 ja paikka finaaliin lipsumassa käsistä. Lukon peli oli hermostunutta, vastuuta siirreltiin ja kiekkoa ei saatu toimitettua pitkillä hyökkäyksillä oikeastaan lainkaan vastustajan puoliskolle. Niinpä huolimattomuus lopulta kostautui ajassa 32.12, kun Lukko olikin yhtäkkiä tappiolla ottelussa. Samassa ajassa Lukon valmennus otti aikalisän herättääkseen joukkueen jälleen pelaamaan omaa peliään. Pitkä vaihtoväli aiheutti myös huomattavasti enemmän Lukolle vaikeuksia kuin vastustajalle. Omissa pyörittiin välillä minuutin ylittäviä pätkiä, kun kiekkoa ei saatu purettua muutoin kuin pitkänä kiekkona. Lukon jäähy erän lopulla kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla. Eagles onnistui ylivoimalla ja siirtyi 3-5 johtoon, joka jäi myös lopputulokseksi. Kahden maalin tappio tiesi sitä, että Lukko sijoittui omassa lohkossaan viimeiseksi ja ottelee sunnuntaina sijoista 5-6 Loimaan Rocketsia vastaan.

Lukon maalilla Romi Huunoselle kirjattiin 23 torjuntaa ja vastustajan veskarille 20 koppia. Jäähyt Lukko 5 x2min ja Eagles 2x2min.

Tilastot

3 - 5

Kisa - Eagles, Kangasala
3 - 20 - 3 -
3'Jäähy: 2 minValtanen Viljami
5'MaaliTörmänen Heikki
5'MaalisyöttöHerpin Antti
6'Jäähy: 2 minAulin Jyri
10'Jäähy: 2 minPuhakka Eemil
17'MaaliAulin Jyri
17'MaalisyöttöPuhakka Eemil
18'MaaliLeskinen Riku
18'MaalisyöttöLuonto Eero
22'Jäähy: 2 minMäki-Soini Eetu
37'Jäähy: 2 minMäki-Soini Eetu