B Team, B-nuorten Suomi-sarja lohko 3

RNK - Lukko   5 - 6

Raisio

Lukko B Team taisteli arvokkaat pisteet

Lukko matkasi lauantaina Raisioon RNK:n vieraaksi. Ottelun alku ei luvannut helppoa päiväpuhdetta, sillä peliä oli pelattu ainoastaan 4.40, kun kotijoukkue johti ottelua 2-0 lukemin. Samassa ajassa Lukon valmennus otti aikalisän ja muistutti äänekkäästi pelureita ottelun tärkeydestä ja siitä mitä kentällä halutaan nähdä. Erä eteni tasaisissa merkeissä kotijoukkueen saadessa parhaat todelliset maalipaikat. Ajassa 17.44 Lukko vihdoin onnistui kaventamaan erätulokseksi 2-1 Topias Ala-Siurun maalilla.

Toinen erä alkoi Lukolta hienosti, kun hyvän hyökkäyksen päätti maaliin Eetu Mäki-Soini ajassa 21.01. Lukon ottamat jäähyt kuitenkin kostautuivat ja niinpä kotijoukkue johti peliä jälleen kahdella maalilla pelikellon näyttäessä aikaa 32.42. Lukon pelaajien selkä ei kuitenkaan suoristunut ja peliä saatiin painettua myös vastustajan päätyyn. Hyvän pitkän hyökkäyksen päätteeksi Lukko kavensi siirretyn rangaistuksen aikana ottelun 4-3: een, mutta hetkeä myöhemmin kotijoukkue siirtyi jälleen kahden maalin karkumatkalle. Erätauolle siis 5-3 lukemista.

Kolmas erä olikin sitten melkoista hurlumheitä. Onneksi kiekko pomppi tällä kertaa vierasjoukkueelle ja kotijoukkue ei pystynyt paikoista lisämaaleja tekemään. Lukko sitävastoin onnistui ylivoimalla kahdesti Eetu Mäki-Soinin maalatessa kahdesti ja hattutempun arvoisesti. Lukolle tarjottiin vielä erän loppuun lisää ylivoimaa, mutta kuvioita ei saatu lainkaan kuntoon. Lukon jäähy ottelun lopussa pisti runsaslukuisen vierasfani katsomon jånnittämään oikein kunnolla. Lukko pelasi kelpo alivoiman ja viimeisellä minuutilla saatiin aloitus RNK.n päätyyn. Riku Leskinen voitti aloituksen 100-0 ja kiekko lipui Topias Ala-Siurulle, joka sijoitti tarkasti ranteella kiekon ohi vastustajan veskarin. Pelikelloon jäi aikaa vain 18 sekuntia, jonka Lukko hoiti kellosta pois tyylikkäästi. Lukko voitti jatkon kannalta todella tärkeän pelin 5-6 lukemin ja jatkaa matkaansa kohti tavoitetta.

Torjunnat RNK 37 ja Lukon maalilla Romi Huunoselle 40 koppia. Lukon tehokkaimmat löytyivät tänään kakkos ja kolmosketjusta. Topias Ala-Siuru 2+2 ja Eetu Mäki-Soini 3+0 sekä Eero Luonto 1+2 tehoilla. Lukon seuraava ottelu on ensi lauantaina, jolloin Blues saapuu Raumalle.

Tilastot
RNK

5 - 6

2 - 13 - 20 - 3
17'MaaliAla-Siuru Topias
17'MaalisyöttöPuhakka Eemil
17'2. maalisyöttöPasanen Aaro
21'MaaliMäki-Soini Eetu
21'MaalisyöttöLuonto Eero
21'2. maalisyöttöPuputti Eetu
24'Jäähy: 2 minMäki-Soini Eetu
32'Jäähy: 2 minMäki-Soini Eetu
35'MaaliLuonto Eero
35'MaalisyöttöJokinen Joona
35'2. maalisyöttöAla-Siuru Topias
46'MaaliMäki-Soini Eetu
46'MaalisyöttöLuonto Eero
46'2. maalisyöttöPuhakka Eemil
47'Jäähy: 10 minAulin Jyri
47'MaaliMäki-Soini Eetu
47'MaalisyöttöAla-Siuru Topias
49'Jäähy: 2 minAla-Siuru Topias
57'Jäähy: 2 minLuonto Eero
59'MaaliAla-Siuru Topias
59'MaalisyöttöLeskinen Riku