B1, B-nuorten SM-sarja

Lukko - Ilves  5 - 7

Äijänsuon harjoitushalli

Lukko B:n pudotuspelihaaveille takapakkia

B-nuorten SM-sarjan viimeisistä playoff-paikoista kamppaileva Lukko koki kirvelevän tappion perjantain kotiottelussaan. Vastassa ollut Tampereen Ilves oli ennen illan kierrosta neljä pistettä raumalaisia edellä ja kiinni juuri viimeisessä pudotuspelipaikassa sijalla 9. Suoralla voitolla Lukko olisi tullut pisteen päähän, mutta nyt ero venähti seitsemään pinnaan, kun Ilves haki voiton Äijänsuon harjoitushallista lukemin 5-7 (0-1, 3-2, 2-5).

Kahden erän jälkeen näytti isäntien kannalta vielä lupaavalta, kun taululla komeilivat numerot 3-2. Päätös erän alkupuolella tapahtui kuitenkin ratkaiseva käänne. Ilves iski viiteen minuuttiin viisi maalia ja tästä kotijoukkue ei enää toipunut. Pientä loppukirin tynkää Lukko sai vielä aikaan Mikko Kuusniemen ja Ville Petmanin kavennusosumilla, mutta voittotaistoon joukkue ei enää yltänyt.

Lukon muut maalintekijät olivat Antti Saarela, Esko Gröhn ja Oskari Seppälä. Maalivahti Kalle Nurmi isäntien tolppien välissä merkkautti 35 torjuntaa. Ilves-keskushyökkääjä Aleksi Tiala nakutti peräti neljä täysosumaa ja ketjukaveri Santeri Kananen säesti neljällä syöttöpisteellä.

Lauantaina 4. helmikuuta Lukko pelaa kotiottelun Laitilan jäähallissa. Vastustajaksi saapuu Turun Palloseura ja kiekko tippuu jäähän klo 16.00. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!