B1, B-nuorten SM-sarja

Lukko - Blues  2 - 3 VL

Äijänsuon harjoitushalli

Lukko B taipui Bluesille voittomaalikisassa

Lukon B-nuorten oli tyytyminen yhteen SM-sarjapisteeseen lauantain kotiottelussaan Espoon Bluesia vastaan. Ratkaisu saatiin voittomaalikisan päätteeksi, kun espoolaisten Patrik Siikanen ohitti Lukko-vahti Alex Mäkelän. Lopputulos Äijänsuon harjoitushallissa oli 2-3 (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 0-1).

Kotijoukkue lähti 0-1 -tappioasemasssa toiseen erään, kunnes erän alkuhetkillä Mikko Kuusniemi toi isännät tasoihin. Näissä lukemissa edettiin aina kolmannen erän viime minuuteille, jolloin Blues tarrasi ensin kiinni varsinaisen peliajan voittoon. Vieraat menivät 1-2 johtoon ajassa 58.09, mutta Lukko taisteli pelin tasoihin vain 25 sekuntia ennen loppusummeria, kun kapteeni Jolle Nikander niittasi kiekon Bluesin verkkoon. Maali syntyi 6-4 -miesylivoimalla.

Maalittoman jatkoajan jälkeen mentiin siis pitkän kaavan mukaan, sillä yhdeksän pelaaja kävi yrittämässä maalia VL-kisassa ja kymmenentenä vuorossa ollut Blues-hyökkääjä Siikanen löi viimein sinetin ottelulle.

Sarjataulukossa Lukko ei vielä onnistunut nousemaan pudotuspeliviivan paremmalle puolelle, mutta sunnutaina tammikuun 29. päivä on taas pisteitä jaossa, kun KalPa Kuopiosta saapuu Lukon vieraaksi. Ottelu harkkahallissa alkaa klo 14.00. Tervetuloa!