Lukko - S-Kiekko  5 - 2

Äijänsuon harjoitushalli

A Team Suomi-Sarjan kärkitaistossa mukana!

A Team sinnittelee Nuorten Suomi-Sarjan kärkitaistossa mukana

Hieman huonon alun jälkeen, A Team on päässyt voittoputkeen ja sinnittelee edelleen mukana kamppailussa sarjan kärkipaikasta.

Lauantaina 28.1. kotona kaatui Nokian Pyry varsin selvin numeroin 7 – 1.

Lauantaina joukkue pelasi kenties kauden parhaan ottelunsa Impivaarassa ja kaatoi tasaisessa väännössä TPS Akatemian luvuin 4 – 6.

Sunnuntaina taisteltiin kotona vaiherikkaassa ottelussa pisteet S-Kiekolta. Ottelun ensimmäinen erä oli vauhdikas ja tasainen, mutta A Team onnistui paremmin maaliteossa ja tauolle lähdettiin 2 – 0 numeroissa. Toinen erä oli vieraiden täyttä hallintaa ja erän päätteeksi taululla olivat tasanumerot 2 – 2. Kolmanteen erään luisteli sitten sama A Team, joka Turussakin nähtiin. Selkeän hallinnan päätteeksi loppuluvut kirjattiin 5 – 2 Lukolle.

Sarjataulukossa A Team on nyt neljäntenä, kärkeen on matkaa 4 pistettä, mutta sijoilla 2-4 olevat ovat tasapisteissä.