15
TAM
16.20
A Team, Nuorten Suomi-sarja

VG-62 - Lukko   1 - 2

Naantali

A Team:illa heikko alku Suomi-Sarjassa

A Teamilla heikko alku Suomi-Sarjassa – 3 ottelua, 2 pistettä

Varsinaisen Suomi-Sarjan alettua oman karsintalohkonsa puhtaasti voittanut A Team aloitti jatkosarjan kompuroiden. Ensimmäisessä kotiottelussa hävittiin hyvästä loppukiristä huolimatta Naantalin VG-62:lle. Numeroin 5 – 7. Vieraat päästettiin 1 – 6 johtoon, mutta vieraiden tyhjiin osunut purku omasta päästä katkaisi hyvän takaa-ajon.

Seuraavana lauantaina vastaan asettui uusi tuttavuus Kiekko-Laser, joka oli sekä pelillisesti että numeroiden valossa kotijoukkuetta parempi luvuin 5 – 10. Ottelu kaatui pieniin asioihin ja huonolle joukkueelle ei todellakaan hävitty. Voisi jopa sanoa, ettei tasoero ollut ihan niin suuri, mitä numerot kertovat.

Sunnuntaina matkattiin Naantaliin kohtaamaan VG-62 uudelleen. Erittäin vähämaalisen ottelun Lukko onnistui vaivoin voittamaan luvuin 1 – 2. Kotikohtaamisen tapaan hallitsevampi osapuoli Lukko oli tässäkin ottelussa ja tärkeät pisteet lopulta saatiin kotiin vietäväksi.

Sarja on vasta aluillaan ja kaikki on mahdollista vielä, mutta peliesitysten on palattava sille tasolle, mitä joukkueelta on totuttu näkemään.

Tilastot
VG-62

1 - 2

0 - 00 - 11 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista