A Team, Nuorten Suomi-sarjan karsinta

HAKI - Lukko   4 - 6

Lohja

A Team voitosta voittoon!!

A Team kaatoi HAKIn kahdesti viikon sisällä ja mittautti taitonsa sarjakärjen kanssa

Viikko sitten HAKI kaatui kotona luvuin 7 – 3 ja tänään vieraissa luvuin 4 - 6. Vierasottelu vaikea, mutta pystyttiin kääntämään sentään voitoksi.

Siinä välissä käytiin kuitenkin todellinen mittausottelu. Lukko kohtasi Impivaarassa sarjaa johtavan TPS Akatemian. Aiemmista kahdesta ottelusta Lukko ei vielä ollut hävinnyt kumpaakaan, vaan napannut kolme pistettä. Samalla nuo kolme pistettä olivat ainoat, jotka TPS oli vasta menettänyt.

Lukko ottikin vahvan otteen ottelusta johtaen ensimmäisen erän jälkeen 0 – 2 ja toisen erän jälkeen jo 0 – 5. Selvässä johtoasemassa pelaaminen vaan ei tunnu joukkueelle olevan helppoa, sillä TPS tuli kolmannessa erässä maalin päähän 4 – 5 numeroihin. Onneksi loppunumerot kuitenkin kirjattiin 4 – 6 luvuin ja karsintasarjassa ei sarjakärjelle annettu kuin yksi piste kolmesta ottelusta.